Hur ska jag klara det?

Nu är jag hemma igen efter en vecka med min pojkväns familj på semester. Det var roligt men vädret kunde ha varit lite bättre, sen ska man ju inte glömma att jag kom med i den lokala tidningen, .. de ni ;)
Den här veckan blir det bara till att ta det lugnt, ska börja ta tag i den såkallade sommar träningen och ut å springa lite, på torsdag åker jag med min familj och pojkvän ner till göteborg för shopping och Lisseberg, blir kvar där tills på fredag, ska sova på hotel och ha de mysigt.
I dag kom det både bra och tunga beskedet, Filip fick stat och familj som han ska till i USA och det blir att han ska till Woonsocket South Dakota, inte riktigt dit han ville men efter att ha läst brev från familj osv så är han nöjd, så där kommer han att tillbringa nästan ett helt år framöver. Preliminärt skolstart var 20 augusti så nu väntar han bara på att få besked om när han ska flyga från Sverige. Jag efter allt som har hänt idag är såklart glad och lycklig för min pojkvän, men bröt sådär lite halvt ihop i tårar när man fick beskedet, för nu är allt så himla nära och det är antagligen inte så långt kvar tills han åker. Vad ska jag göra när han är borta? , eller ja det är inte frågan om det igentligen, jag har skolan, träning och underbara vänner att umgås med men känslan att inte kunna prata med honom när man vill inte ens på telefon på drygt 10 månader, att inte se honom, ha han intill mig. Det kommer att bli ett väldigt tufft år men jag ska klara det förhoppningsvis, håll tummarna.

Nu ska jag hoppa i säng, ska ta spruta nummer 2 imorn..

/ Frida 

Jag älskar dig <3

Hur svårt kan det va?

Ja det kan man fråga sig, hur svår kan det igentligen vara att få lite solsken??
Idag som tur e är det lite sol men det skulle ju bara vara någon dag... fan det är ju mitten på juli nu, jag vill ha mycket mera sooooooooooooooooooooooooooooool !
Jobbet är avklarat för den här sommaren och fyra veckor gick snabbt, lönen kom in idag och man bara njuter när man vet hur mycket pengar man har på kontot just nu :)
På fredag bär det av upp till Söderhamn med familjen Berglund och det ska bli skönt att få den där första riktiga semester trippen.. mumms!
nej nu kan jag inte sitta här längre eftersom solen skiner ute... vill man något så är det bara att höra av sig ;)

Pusssshej ♥ // Frida 

Snälla åk inte ! <3



RSS 2.0