Klockrent ....

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, jag fick G på kemi slutprovet, låter kanske lite knepigt men jag är jätteglad, efter att ha suttit på provet och inte fatta så mycket så är jag jätteglad.
Imorn har vi bara två lektioner så börjar 8.50 och slutar 10.20, då bär det av hem till mig först med becka och emma och sen så ska vi vidare till lina en stund för att tare gött i solen och prata lite :)
Måndag är vi lediga för att vi hade bara en 40 min matte lektion så då var leif så snäll och ställde in den,, så får en tre dagars helg nu,, jättegött!
Tisdag är det bara två lektioner igen så då slutar vi runt 11 och sen på onsdagen är det skolavslutning.
I helgen blir det till att ta det lugnt och soooola så mycket som det går,, förhoppningsvis får jag träffa älsklingen också då han ska ner till Ystad och spela match.
Vill ni något så är det bara att höra av sig.
Pussshej ♥ // Frida

Äntligen över ...

Äntligen så är alla prov avklarade, nu har vi ingenting mer förens nästa år och det känns underbart. Skolveckan som är kvar nu är inte så värst jobbig, många inställda lektioner och många sovmorgnar :)
Igår efter provets slut drog jag och Filip ner till bregårn där Linda väntade, vi skulle nämligen ta kort hos henne, det var jätte kul och det kommer några smakprov längre ner, har bara fått de tre bilderna än, men jag får resten ikväll ;)
nu ska jag göra mig iordning för avslutningen som är med handbollen ikväll, det bjuds på pizza och lite sånt ;)
vill ni något är det bara att höra av sig ;)
Pussshej ♥ // Frida


Fredag ..

Idag är det fredag igen, såå sköööööööööööööööönt :D
skolveckan har gått fort som vanligt och nu är det inte alls långt kvar till sommarlov :)
Idag är det också min älskade pojkväns födelsedag, hela 18år så jättegrattis till honom :D

image9

så nu måste jag iväg och fortsätta att göra mig iordning..
bara att ringa om man vill något ;)
Pussshej ♥ // Frida

Lagfest ..

Igår styrdes det lagfest hemma hos amanda, det var riktigt trevigt med många skratt och mycket folk :)
Det är något som vi får göra om. Tog förövrigt inte med mig kameran men det kanske kommer en lagbild som vi tog med amandas kamera lite senare :)
Ni får ha det så bra..
Pusshej ♥ // Frida


skolveckan ...

Den här skolveckan gick väääldigt fort och det är skönt, har haft saker att lämna in eller haft prov varenda dag. Sen så har vi anmält ett lag i fotbollsturneringen på måndag så det blir bara att leta fram och ta på sig den gamla målvaktsuppsättningen. Så får vi väl se hur det går, vi kommer iaf ge alla killag en riktig tuffmatch :D
veckan i övrigt har varit ganska så bra, som vanligt kan man säga, hade handbollsavslutning med Karlskoga handbollsklubb i tisdags då vi damer hade uppvisningsmatch.


Måndag..

Idag är det måndag igen och det är inte alls länge kvar till det är sommarlov, och jag är nog den enda som inte vill ha sommarlov i år  :/
Idag hade vi sexualkunskap på morgonen och sen hade jag musikprov.. Imorn är det del 2 på Ma A slutproven och jag hoppas verkligen att jag kommer att skriva bra på det :P
Nu ska jag plugga massa matte igen..
Bilder från helgen kommer här nere ;)
Pussshej ♥ / Frida


soooool

Hallå gott folk, lite dålig uppdatering här men nu ska jag iaf skriva lite :P
Torsdags den 8/5 blevdet första doppet för säsongen  gött :)
igår fredag så hade vi grillkväll hemma hos becka, först vara bara vi tjejer men sen kom även killarna, kvällen blev lyckad men några fick nog i sig lite för mycket. Bilder från kvällen kommer så småningom.
Veckan som varit har varit ganska bra, ar haft nationellt prov i MaA som gick sådär, är besviken.. sen har vi också sagt hejdå eller vad man ska säga, ja de var iaf Emils sista dag som lärarstudent med oss, :)
nää nu ska jag ut och sola igen innan det bär av in till örebro för att kolla på seriepremiär för älsklingen min :)
Hejja Black Knights (Y)

Pusshej ♥ / Frida

måndag..

Idag så var det ju då skola igen, var väl lite sådär när man skulle upp imorse.. men det gick.
Skoldagen gick ganska så fort, har inte så många lektioner på måndagen så det är gött.. Nu så har jag precis pluggat klart spanskan så det är bara att ta tag i en ny bok, och det blir nog svenska uppsatsen som ska in nästa vecka.. sen blir det lite matte också eftersom det är slutprov i Matte A del 1 på onsdag morgon,08.10 närmare bestämt :)
blääää för vecka 20 (nästa vecka) har så jädrans mycket prov då,, :/ musik (rockhistoria), spanska slutprov del 1, svenska arbete, engeska bok utläst (har ca 200 sidor kvar av 436) och sist men inte minst matte A del 2 slutprov... kan säga att jag kommer att vara upptagen med plugg den här och nästa vecka.. men men sånt är livet,, det kommer nog inte att bli så tufft ändå förhoppningsvis :)
nää nu ska jag plugga igen,, vi hörs
Pusshej ♥ / Frida

pysslat lite ..

Som ni ser så har det hänt lite saker här på bloggen :P äntligen så har jag fattat hur man gör och äntligen så funkar det.. så såhär kommer min blogg att se ut en stund framöver, hoppas att ni gillar den :)
Pussshej ♥ / Frida


lång helg ..

Så himla gött med lång helg, det behöver verkligen jag.. Till veckan börjar slutproven i matte A och det hoppas jag verkligen att jag får bra betyg i, engelska A  och svenska A slutproven är klara så det är bara matte A, B , spanska och kemi kvar.. :/:P
Valborg som va gjorde jag inte så mkt, var på fotboll KB - Sundsvall och sen myys med älsklingen...
Idag har jag pluggat matte och fysik ,,, var på stan en sväng förut också..
Lördag och söndag nu består av kalas, plugg och en massa myys med min underbara pojkvän ;D
bara att höra av er om det är något :)
Pusshej ♥ / Frida


RSS 2.0