Ny design


Jag får tacka så hjärtligt för min nya design här på bloggen som min snälla kusin har fixat! Jag är jättenöjd! Emmas blogg hittar ni här http://emmafridaelisabeth.blogg.se/


I don't know what to say


Efter alla falska förhoppningar är det nu på riktigt.
Trodde aldrig det skulle gå så fort för dig att hitta en ny, eller har du bara ljugit från början att hon fanns där innan. Allt du sa var alltså bara en lögn.
Arg ledsen besviken, orden kan bara fortsätta.
Ett brustet hjärta är det jag har och vi får se om jag kan tro på kärleken igen...


Bruno Mars

If you ever leave me, baby
Leave some morphine at my door
'Cause it would take a whole lot of medication
To realize what we used to have
We don't have it anymore

There's no religion that could save me
No matter how long my knees are on the floor
So keep in mind all the sacrifices I'm makin'
Will keep you by my side
Will keep you from walkin' out the door

'Cause there'll be no sunlight
If I lose you, baby
There'll be no clear skies
If I lose you, baby
Just like the clouds
My eyes will do the same
If you walk away
Everyday, it will rain, rain, rain

...


Efter en riktig depp morgon med dålig sömn, känslostrom, tårar, saknad så åker jag iväg för ett härligt TRX pass och jag hoppas jag får ut alla dessa känslor. Tyvärr så går det inte alltid som man vill här i livet men jag saknar DIG något enormt...



Avicii - Sunshine
Ansiktet - Äckligt
Flo Rida - Wild Ones
Avicii - Levels

Matchning nummer 4

Nu går det fort i svängarna här. Berättade ju om min matchning jag fick igårkväll, hörde ingenting under dagen och nu hade jag ett nytt mejl med en ny familj. Matchning nummer fyra är en familj i Providence i staten Rhode Island. Ligger ca 45min till Boston och 3timmar till New York. Två flickor på 4 och 2 år. Nu får vi se vad som händer med denna familjen, om jag hör något eller ej. Har haft fyra matchningar på mindre än en vecka nu och jag har bara pratat i telefon med en familj, haha. Familjerna har ju flera att välja på samtidigt så det är ju inte säkert att de ringer alltid, men vi får se.
Jag som är ett fan av New England Patriots med skulle ju verkligen inte tacka nej till att se några av deras matcher live, det är ju ändå bara halvvägs till Boston från där familjen bor, haha :)

Money can bring you happiness

Lunch på jobbet och bara sex timmar kvar av elva. Löning idag med så skönt! Idag blir det ingen träning efter jobbet för har fortfarande väldigt ont i ryggen. Tränade ju igår endå så vilar lite idag. Jag tackade nej till familj nummer två igår och jag har nu fått min tredje matchning. Två barn 10 och 7 år gamla. Vet inte riktigt vad jag känner, intressen och sådär fanns det väl några som stämde och sen vet jag att man inte ska gå efter vart de bor men jag vill nog inte bo där ett helt år, en bit ovanför Seattle väldigt nära Kanada. Men vi får se som sagt om de hör av sig och så får vi se hur det blir.


Ledig

Idag var den sista dagen på min fyradagars helg så jag tog mig en biltur in till örebro för lite shopping men jag hittade inte mycket. Har även hunnit med att köra dubbelpass på lagret cx worx och combat så gött efteråt. Sen nu efter duschen såg jag att jag hade fått ett nytt mejl med en ny familj. What? Tänkte jag, jag som nästan hade bestämt mig, allt verkade så bra. Fick inte riktigt lika bra magkänsla om den här familjen så vi får se..


Bilder

Dagens träningspass fick bli att prova afrodans. Det var kul men jag har varken takt eller koordination så vi får se om jag kommer att prova igen. Resten av dagen har bestått av sällskapsspel med familjen och nyligen Sveriges handbollsmatch som kan vara bland det sämsta jag har sett på länge. Slänger upp lite bilder som jag har på mobilen..


Äntligen

Sexdagars veckan är över och jag är äntligen ledig fredag-måndag. Sov ut imorse till 8.15 kan inte sova längre nu för tiden vet inte vad det är för "fel" men är ganska skönt att vakna och vara utvilad och ha så många timmar av dygnet kvar. Har hunnit med och städat och vart på gymmet så det blir dusch och sen vila. Ska kanske rensa ut garderoben för det behövs verkligen.
Har en del stora beslut framför mig, jag väger för och nackdelar och jag tror att fördelarna faktiskt väger tyngst men vi ska inte förhasta oss än, allt kan hända. Bestämmer jag mig för att svara ja kommer det bli snabba puckar framöver, kanske är bra då hinner man inte ångra sig. Men som sagt vi får se vad tiden utvisar.

Vågar jag?


Jag vill inte säga för mycket då jag inte vet om jag är redo att ta steget och flytta utomlands för ett år. Men jag har fått en första matchning och allt verkar jättebra så vi får se om de hör av sig.


Första steget


Idag tog jag ett litet steg mot något som kan komma att ändra framtiden
tiden får utvisa...


...



Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead




2012

Alla skriver såhär i början på det nya året om förgående år och det ända jag kan säga att det var ett ganska bra år. Reste till USA två gånger, Albin föddes, Maja föddes, midsommar på Gotland för att nämna några saker. Men jag kan även tillägga att slutet på 2011 gärna hade kunnat sluta bättre. Den sista månaden har varit en av de jobbigaste hittills i mitt liv och humör plus känslor har aldrig varit ostabilare. Jag vill ha tillbaka det som en gång va.





12/4 06 <3



RSS 2.0