Body Pump

Nu ska jag iväg på Body Pump på Davids, var alldeles för länge sedan...


Tisdag

Idag är jag ledig så jag vaknade upp i Filips säng imorse och han var iväg och jobbade. Har inte gjort så mycket av dagen ännu, väntar mest på att karln ska komma hem från jobbet. Ikväll ska jag äntligen iväg på Body Pump igen, var ganska på länge sen sist. Har ju bestämt mig för att verkligen ta tag i tränandet igen och ska även byta till träningslagret så fort mitt kort på davids är slut. Träningslagret har gruppass mitt på dagarna, och jag är mer en gruppmänniska när det gäller träning och sen så jobbar jag mestadels eftermiddag/kväll så då är det perfekt för mig om jag hinner träna på förmiddagen innan jobbet. Så jag tror att den här lösningen blir bäst för mig och då kommer jag orka ta mig iväg med om passen är på förmiddagen. Nä frågan är om man ska orka göra något vettigt av den här dagen....

Lördag

Lördag idag och det innebär helg och ledigt för många, men inte för mig. Idag jobbade jag 12-18.30 så nu tar jag min helg och jobbar inte förens måndag klockan 15. Har alltså en ledig söndag och det ska bli riktigt skönt. Ska nog inte göra alls mycket, antingen bara njuta av min lediga dag eller så gör jag lite nytta med att rensa garderoben eller något, men jag skulle tro att jag inte orkar göra något nyttigt. Vi får se helt enkelt. Kvällen har bestått av tacos hemma hos Berglunds och nu ligger Filip och jag i sängen och kollar på collegefootball. Skulle tro att det håller på ett bra tag till så det blir säkert inte så mycket mer denna lördag...

Jobb

Sitter här på jobbet, har lunch just nu. Jobbar ändå från till 19 ikväll sen ska jag hem och mysa ner mig i soffan.

Ledig dag...

Idag var jag ledig från jobbet så jag vaknade upp hemma hos Filip, ensam i huset för alla var iväg till jobb och skola. Jag gick upp vid nio och åt frukost sen gick jag en promenad till gymmet, gymmade lite och sen tog en promenad hem. Städade Filips rum när jag kom hem och sen in i duschen. Resten av dagen har jag inte gjort så mycket, ska göra en fruktsallad sen till Idol. Imorgon jobbar jag 11-19 så det händer nog inte så mycket mer än det.

Val 2010

Det har gått några dagar nu men det var ju som sagt val i söndags. Jag röstade redan på onsdagen innan för att vi inte var hemma på söndagen. Resultatet blev nog inte riktigt som någon ville, i varje fall inte med att SD kom in i riksdagen och att de hamnade i vågmästarrollen. Just nu hålls poströsterna på att räknas och jag hoppas för guds skulle att alliansen kan få majoritet så att vi slipper all denna oro med SD..

Ska jag eller ska jag inte?

Idag slutade jag jobbet redan klockan 13 så jäkla skönt. Och nu är jag ledig ända tills klockan 16.30 på måndag, jag känner att jag verkligen behöver den lilla ledigheten. Imorgon ska jag till stockholm och kolla på när filip spelar superseriekval i amerikansk fotboll och på söndag blir det karlstad för lite shopping och SM-finalen i amerikansk fotboll mellan karlstad och tyresö. Allt kommer gå i ett känns det som men det gör inget, jag ska njuta så mycket jag bara kan. Nu ska jag vila en liten stund till i soffan sedan ska jag fixa lite på mitt rum, duscha och mat...

It's friday, I'm in love...

Idag började jag jobbet 7.45 och slutade inte förens klockan slog 18.00, det blev alltså en ganska så lång dag på jobbet. Det var väldigt mycket folk idag och jag tror det var en av anledningarna till varför dagen gick så fruktansvärt fort, men det var bara skönt. Passade på att handla lite innan jag åkte hem och sen vart det mat och teven. Nu sitter jag här och är ganska så trött, så ska göra mig iordning och lägga mig i sängen och läsa i boken som jag snart har läst ut, Champagneflickan heter den. Jag håller på att minska min hög med böcker som ligger olästa sen en lång tid tillbaka, jag skyller på skolan, då orkade man inte läsa när man väl fick lite tid över för det gjorde man så mycket ändå. Imorgon ska jag sova ut, åka till stan en sväng och kolla lite sen ska jag även sola. På kvällen blir det god mat med familjen och sedan blir det fest och utgång med tjejerna! Saknar min man lite med..

Jag vill, jag kan, jag ska...

Igår jobbade jag till 13.30 så direkt när jag kom hem bytte jag om till träningskläder och tog ett PW-varv vid golfbanan, såå skönt. Efter det blev det mat och dusch sen vid fem följde jag med mor&far in till örebro, de skulle på föräldramöte så jag tog bilen och åkte till marieberg en sväng. Vart lite fattigare men inte ett klädesplagg ;/ Vart ett par skor, en klocka och album + tavlor som jag ska fixa iordning när jag får tid med student- och balbilder. Idag är jag ledig så jag tog en PW-runda nu på förmiddagen med, med lite rygg- och magövningar efter. Nu sitter jag och väntar på att mor&far kommer hem från jobbet med lunch sen ska de måla och jag klippa gräset, sen får vi se vad kvällen bjuder på.


Time goes by...

Helgen har sprungit förbi och det var mestadels jobb, söndagen hade jag och filip en dag som vi bara tog det lugnt och njöt av varandras sällskap!
Nu är det måndag igen och en ny jobbvecka väntar, börjar inte för ens halv fyra. Till helgen är det utgång med tjejerna som gäller och det ser jag fram emot! Filip åker iväg imorn kväll och kommer inte hem för ens på söndag, han ska nämligen vara med och dömma TV-pucken.

Veckans jobbschema som det ser ut nu...

Måndag 15.30-21.15
Tisdag 14-21.15
Onsdag 9.30-13.30
Torsdag Ledig (som det ser ut nu)
Fredag 7.45-18
Lördag Ledig
Söndag 16-21.15

nya tag, nya mål...

Jobbet rullar på och det är inte så mycket mer man hinner med på dagarna! Idag ska jag iväg och bara jobba 3½ timme, men det är ju alltid något. Ikväll blir det lite fredagsmys med älsk, var ett tag sedan vi hann ses ordentligt, båda jobbar ju nu så blir inte så mycket tid över på dagarna. Lördag jobbar jag hela dagen men är som det ser ut nu ledig på söndag, får se vad som händer då!
Har även bestämt mig nu, och har satt upp nya mål, så nu är det bara att kämpa på, det ska gå!


ledighet..

Gårdagen med Rebecka var jättetrevlig och måste göras oftare, vi åt mat på stan och sen vart det även en fika. Efter det åkte jag hem en sväng, filip kom förbi innan han skulle iväg och dömma ishockey, så jag tog fram min vinterjacka och åkte iväg till ishallen för att kolla på han. Efter matchen åkte vi hem till honom och nu är jag ensam hemma hos han för att han är iväg och jobbar, och jag har min tredje lediga dag denna vecka det är så sjukt skönt efter en ganska hektisk perod av jobb, men nu ringer telefonen! Det var jobbet, så det blev jobb idag, haha 14.45-21.15 Dags att göra sig iordning kanske då!


RSS 2.0