Hoppashoppashoppas

Fick en matchning ikväll som verkar jättebra! Fyra barn mellan 9-13 år alla barn idrottar med många olika sporter och de bor 25min från Boston. Jag hoppas verkligen att de hör av sig!


...


I'm not gonna need
Not gonna need
Not gonna need you if I fall
So why am I crying?
I'm not gonna miss
Not gonna miss
Not gonna miss
Not gonna miss you, not at all
So what am I doing here on the floor crying?

Molly Sandén - Why Am I Crying






♥ Efter allt som har hänt mig de senaste månaderna så vet man nu vilka man kan lita på.
 Alla de små guldkornen som förgyller mitt liv, jag kommer hålla hårt i dom ♥


Processen

Jag tycker att matchningsprocessen är lite jobbig. Det har hänt några gånger nu när man är matchad med en familj som verkar jättebra och man börjar förbereda sig för att de ska höra av sig och lite sådär. Sen försvinner de nästan lika fort som man fick dom och jag blir lika besviken varje gång. Eftersom presentationen verkar bra så bygger man upp förhoppningar på något sätt. Sen när man haft en som verkar så bra som byts ut mot en annan som inte verkar lika bra då blir man lite besviken men det är väl sånt som hör till antar jag. Nu är jag nog uppe i familj nummer nio skulle jag tro om inte fler, denna familj har 4 barn i åldrarna 11-2 så vi får se om de hör av sig och jag är redo för 4 barn vill säga.


Ny vecka

Ny vecka som innebär mer träning. Jag verkligen längtar till varje träningspass och även om jag har tränat olika sporter och gym genom alla år så har jag aldrig kännt mig såhär motiverad. Jag har även börjat sett skillnad på min kropp och vikten fortsätter neråt som den ska, kanske inte i samma takt som förut men jag gillar det. Jag tror denna period med alla känslor har gett mig en enorm motivation om framtiden och gällande min träning, det finns inget bättre än att avreagera sig på ett pass, gym eller på löpbandet. Jag börjar sakta men säkert gilla mitt nya jag även om det saknas vissa delar som jag hade hoppats på skulle dela detta med mig. What doesn't kill you makes you stronger som Kelly Clarkson skulle ha sagt!
Nej nu blir det dubbelpass på lagret, först cx workx följt av combat.


...

Ta mig här ifrån för ett tag. Jag vill inte må såhär.


Sjuk igen

Ligger hemma i sängen och är sjuk igen! Orkar inte vill ju träna! Vet dock inte om det är min mage eller om det är magsjukan, frukosten ville inte vara kvar i magen i alla fall. Har inte ätit någon mat än så får se om jag får behålla det när jag äter sen.
Planen var ju jobb och sen gym idag men det blev det ju inte, har abstinens för jag vill träna så mycket nu. Snart kommer familjen hem så jag får lite sällskap men mor och far ska iväg ikväll så får hoppas på lite mys med lillebror!
Upptäckte även att värdfamilj nummer sju är borta från min profil utan att jag fått ett samtal så får se om jag får en ny snart. Tråkigt att det bara är två av sju som har hört av sig men det är sånt som händer. Nu får jag återgå till tvn.


Allt kan hända

Fick en matchning med familj nummer sex igår som bodde strax utanför Washington DC men såg nu att jag hade ett nytt mejl så nu är det matchning nummer sju på listan. En familj med tre barn i åldrarna 10-5 som bor i delstaten Georgia. Vi får se om de hör av sig. Nu ska jag sova för imorgon börjar min sexdagars vecka på jobbet med en mjukstart på ca 20timmar bara för lördag och söndag så bra sömn kan jag behöva, vi ses på ICA..


Magkänslan

Efter två kortare samtal igår när jag jobbade så har jag valt att släppa den här familjen, det känns inte helt hundra så jag går på min magkänsla. Jag tycker ändå att det ska kännas någorlunda bra eftersom man ska flytta dit och förhoppningsvis bo där ett år. Vi får se hur nästa matchning blir.

Matchning nummer 5

Efter lite missförstånd här och där så vart det tyvärr inget med familj nummer 4 så nu har jag fått en ny familj som bor i Santa Fe, New Mexico.
Intressen och liknande är ganska så olika och även våra tankar om vissa saker, men jag får ge dom en chans så får vi se om de hör av sig. Stället de bor på får jag lite blandade känslor om, nytt ställe som kan vara intressant men väldigt långt till vissa andra platser, men som sagt vi får se.

New England Patriots

Helgen har närmat sig sitt slut och jag har blivit väldigt rastlös, febern har äntligen försvunnit men förkylningen är kvar och även rethostan som har hittat hit. Imorgon har jag min lediga dag den här veckan så ska bli skönt att gå ut ur huset för att sedan börja jobba igen på tisdag. Ikväll/natt är det ju superbowl som går av stapeln och jag är såklart bänkad eftersom Patriots spelar. Hoppas att de kan ta hem guldet!


Tatuering

Jag har ju en tatuering sedan tidigare i nacken och den gjorde jag för snart tre år sen. Jag har väldigt länge vetat att jag vill ha fler men inte vart helt hundra på vad och vart men jag tror jag börjar bli mer säker men då finns det bara andra problem och det är väntetiden som alla har och sen att om jag ska åka som au pair så måste jag helst vänta tills jag kommer hem då är det minst ett år till. Vi får se vad som händer.


Sjukling

Idag är det fjärde dagen jag ligger hemma och är sjuk och det är såååå tråkigt. Febern verkar hålla i sig så fick ringa och ställa in även helgens jobb. Visst kan man känna ibland när man jobbar att fasen vad gött det skulle vara att bara gå hemma en vecka eller två och bara göra vad man vill. Men nu när man ligger här hemma så är det bara tråkigt för jag kan inte träna, umgås med folk eller bara ta en promenad. Känner att jag längtar lite till jobbet, men där jag träffar människor, jag kan träna när jobbdagen är slut och jag kan göra vad jag vill med den lilla tid som man får över.
Har sett att min statistik har sjutit i höjden så skulle vara roligt och intressant att veta vilka det är som läser så skriv gärna en kommentar ;)


RSS 2.0