Fredag

Äntligen är det helg! idag jobbade vi över lite i skolan igen för FN-rollspelet, sen åkte jag och mamma i snöstormen och fixade kläder till rollspelet. Lämnade tillbaka det vi/jag köpte förra veckan och köpte nytt idag, så nu är jag klar med det iaf. Idag har jag pluggat matte och fysik och även städat mitt rum. Imorn ska jag/mamma så min klädnad till spexet och sen ska jag kanske iväg och sola om jag hinner, sen blir det att dra sig till soffi och sen blir det utgång!
näe nu ska jag titta på teven, vi hörs!



Happy!!

Dålig updatering här jag vet, förlåt så mycket...
men jag har inte haft så mycket tid kan jag säga, alla dagar har gått åt till plugg, köra bil och öva körteori..
veckan har bestått av en massa läxor som jag har tagit med lite nypa salt och istället pluggat körteorin sen har vi varit i badhuset med idrotten och haft styrka kondition i vatten typ, sen har jag varit på körskolan och kört en massa bil hemma. Idag efter lunch begav sig jag och becks till vägverket där vi skulle skriva upp körteorin, VI KLARADE DET!! gött! nu är det gjort iaf och skönt att vi klarade det, nu behöver man inte tänka på det mer :)
idag har jag inte hunnit gjort så mycket, pappa hämtade mig vid skolan vid fyra sen körde jag och vi hämtade mamma, skjutsade henne till massören, åkte och handlade lite överallt sen hämtade mamma igen och sen hem så jag kom hem strax före sex. men jag har inte så stor ork till att plugga någonting idag, det ända jag har kollat på är FN-rollspelet... usch!
vi har ju då FN-rollspel nästa vecka, invigning på onsdag eftermiddag sen är det hela torsdagen och hela fredagen innan vi äntligen får gå på påsklov!
i helgen blir det en massa plugg och utgång med ett laddat tjejgäng på lördag, ska bli riktigt kul!
nä nu ska jag ta mig något att äta sen blir det teven!
ha det så bra..
puss

18 mars

Idag är det då onsdag och jag har varit hemma ytterligare en dag ifrån skolan, men jag fick vackert pallra mig upp imorse för att köra min körlektion. annars idag har jag inte gjort så mycket, mest legat i sängen och degat, sen har jag iof varit iväg och tagit min sista gardasil spruta så nu är jag klar med både det och twinrix, great.
Just nu sitter jag här nyduschad och väntar på att håret ska torka lite så att man kan gå till sängs, samtidigt som jag inser att få se alla dessa tal i matte och fysik imorn i skolan som man blir tvungen att ta tag i till helgen, men det är sånt som händer. Ska både bli bra och dåligt att gå till skolan imorn igen, kommer bli skönt att ha något att göra på dagarna, är faktiskt lite långtråkigt att vara helt själv hemma och sen att träffa klassen plus becks igen som har fått klarat sig nästan helt själv nu när vi sjuklingar har stannat hemma ;) men jag kan garantera att imorn när klockan ringer, även om det är sovmorgon så kommer jag ångra skarpt att jag ska pröva en skolda för att se hur mycket jag orkar, sängen kommer att ha en enorm dragningskraft just då iaf. Imorn ska ja då plugga för det antar jag att jag har en del att göra på samt skriva klart mitt CV så det blir klart någon gång så att man kan söka lite sommarjobb! :)
nä nu ska jag fixa håret sen blir de sänga!

ciao ...

sjuk...

ja, då ligger man hemma och är sjuk sen lördagsnatt, magsjukan plus feber men jag är på bättringsvägen, har kunnat ätit sen igår lunch.. men kan börja ifrån lördagen,. har ju varit lite förkyld de senaste dagarna men jag spelade matchen borta mot helton endå:) det gick bra och är förvånad att jag orkade så mycket som jag gjorde trots alla sjukdommar som har kommit och gått, vi gick vinnande ur matchen med 29-25.. sen bar det av hemmåt för mat oh fix och sen fest. kom dit mådde okej fick extrem huvudvärk men intalade mig själv att det skulle gå, jag nästintill nykter så det var inget sånt som spökade jag lovar.. efter ett tag gick det neråt magen och jag fck såndär konstig magknip, men det ska gå tänkte jag, vi åkte ner mot krogen och jag hade fortfarande huvudvärk och ont i magen, var inne där cirka en timme innan jag ringde efter mamma som fick hämta mig, kvällen/natten slutar med att ag kräks som en gris ciruks en gång i timmen, helt jävla utslagen när jag vaknar dagen därpå.. har så ont i kroppen att knappt bena bär, tog väldigt lång tid att ta sig fram iaf.. blir sängliggande hela dagen men klarar mig från att kräkas men ingen mat.. när jag mår som värst och får kramp så fort jag rör mig hämtar mamma febern och det visar sig att jag hade 39.9 så där var förklaringen till värken i kroppen, jag har aldrig haft så hög feber tror jag, inte vad jag kan minnas iaf jag brukar ju inte vara sjuk så ofta så... så nu är jag inne på dag två hemma från skolan, men idag mår jag lite bättre iaf så ska försöka plugga lite och försöka få bort plugghögen som skulle ha gjorts i helgen..
hoppas att ni andra mår bra :)

näst intill ledigt..

Idag var det ju då UF mässan i örebro som vi var lediga för att kolla på iaf jag lina och becka,. finns väl inte så mkt att säga om mässan enligt mig men föreläsningen var helt klart värd att gå på,.inte varit på någon bättre föreläsning,. men har ju inte varit på så många så :) det vart mycket fram och tillbaka på stan idag med, sen när jag förderv tiden i väntan på mor och far så köpte jag ett par jeans och en snygg tröja,. sen när de kom bar det av till elgiganten för att köpa min födelsedagspresent som jag har samlat ihop pengar till nu,. kommer bilder där nere sen..
imorn är vi lediga och då ska jag plugga hela dagen :)
så därför ska jag hoppa isäng nu så jag är utvilad tills imorn :) ha det så bra!

då var det måndag igen..

jahopp, då var det måndag igen då.., jag hatar måndagar och söndagar, söndagen för att man är seg och man går bara och väntar på att skolan och måndagen intar ens liv igen, men sen är måndagar värst på hea skolveckan tror jag,. fy., men jag klarade av den som vanligt med, imorn ska jag bara ha spanska på morgonen sen ska vi (jag becka lina) iväg på UF mässan i örebro, och sen på onsdag har vi studiedag, undebart! veckan kommer nog gå ganska så fort, det har jag på känn! ;)
I lördags bar det av in till örebro för mat med laget på the planet eller vad stället heter sen vart det lite tidsfördriv/shopping på stan och sen intog vi idrottshuset för att titta på Lindesberg - Ystad, Linde gick vinnande ur den duellen,. efter det bar det av fort hemmåt för att få i sig något i magen igen och sen göra sig iordning för lagfest! det var skitkul, tack larsa som stog för placet :) framåt halv tolv någon gång drog vi oss bortåt statt, det var en väldigt trevlig och rolig kväll, mycket skratt och dans blev det, som det ska vara! ;D
nu alldeles strax ska jag iväg och träna handboll, och förhoppningsvis får jag reda på att jag får vara med och spela träningsmatchen mot ÖSK på onsdag,. var ett tag sen jag spelade match nu pga all sjukdom osv så det skulle vara sjukt skönt att komma igång på "riktigt" igen ;)
nä nu är det bäst att jag byter om så att jag inte missar bussen,..
ha det så bra <3


helg..

Ja då är det helg igen, skönt.. gårdagen blev en väldigt lång dag. började åtta i skolan och direkt när skoldagen var över bar det av in till örebro för lite shopping på stan, sen när klockan närmade sig halv sju drog vi oss vidare till strikes & co för lite bowling, gick väl ganska bra, var himla länge sen jag bowlade så, sen efter det när det var slut vid åtta åkte vi och åt på resturang. det var en jättetrevlig dag/kväll så tack, lina becka martin och mattias :)
efter att jag kom hem från örebro igår så slocknade jag direkt, var helt slut.. och det blir nog samma sak idag.. ska inom en timme åka till örebro med tjejerna i laget och äta mat och sen blir det handbollsmatch, Linde - Ystad sen bär det av hemåt för att göra sig iordning och då äre det lagfest, sen får vi se om det även blir statt, lutar åt det tror jag nog :)
Imorgon blir det att sova och plugga en massa..
till veckan sen så ska jag lina och becka på UF mässan i örebro på tisdagen och sen är vi lediga på onsdag så det blir en skön vecka :)
ha det så bra,.

Onsdag

Dagen började med att stiga upp ganska så tidigt föra att åka iväg till körskolan,. det gick jättebra idag så det känns skönt,. nu äre inte lååååångt kvar! :D sen bar det av till skolan, lång dag idag som vanligt och sen bar det av hem till farmor och farfar där jag slängde i mig lite mat innan träningen som var framflyttad pga att 94orna hade match på våran tid.. träningen gick bra idag, vi gjorde väl inget speciellt men det var mycket kontringar och det känns gött i kroppen nu när jag börjar få tillbaka orken efter uppehållet av sjukdomar :)
imorn är det skola till fyra igen och sen hem till farmor och farfar igen och sen fys,. gött ska det bli att komma igång med det igen också.. mumms! :P
Till helgen är det mat och handbollsmatch inne i örebro med laget, det ska bli myys, sen efter det blir det lagfest och kanske utgång :)
nu ska jag hoppa ner i min sköna säng och sova!


Äntligen..

Äntligen säger jag bara, äntligen så är det lite lugn och ro.. hade första och sista provet idag för den här veckan och det känns underbart! nu har vi inte prov förens nästa fredag, fredag den trettonde brrr...
imornbitti ska jag iväg på körlektion och sen går allt i ett hela dagen då räningen är framflyttad till 17.00.. i helgen ska jag iväg med handbollslaget till örebro och kolla på handboll, Linde - Ystad har jag för mig :) senare på kvällen styrs det lagfest. med tanke på fest så var jag på 20års fest i helgen och det var jättetrevligt så tack och bock, och efter det blev det även statt,..
nu ska jag hoppa ner i sängen för att vara pigg till körlektionen imorn :)
pusshej


RSS 2.0