kämpa på..

Började denna träningsvecka med release på Bodypump på måndagen. Riktigt bra pass. I tisdags körde jag en timmes Indoor med en grym träningsvärk och fick mjölksyra ganska snabbt men det är bara att jobba sig igenom. Igår körde jag pump igen på lunchpasset vi var bara 7st som körde så det var lugnt och skönt, nu blir det jobb två dagar framöver så då får det bli promenader då tiden inte finns för att åka till gymmet.
Igår var jag även lite husmor här hemma då jag bland annat hann med att göra hemmagjorda köttbullar, mumms
sen avslutades kvällen med seriepremiär för BIK Karlskoga där det blev vinst med 4-0.
Nä nu är det dags för jobb strax så ska hitta på något att äta här,.

Ny energi

Har inte blivit så mycket skrivande här då blogg.se appen inte funkar för mig. Sommaren är över och jobbet rullar på som vanligt. Au Pair matchningen har gått riktigt segt och jag börjar bli väldigt less på hela proceduren, har trots allt hållt på sen januari och inte kommit iväg en, senast åkte jag dit när de skulle välja mellan mig och en annan tjej för att jag inte kunde ryska. Så det kändes riktigt surt.
Har blivit riktigt sugen på att flytta hemifrån, har varit i och för sig i ett års tid men nu när det andra går så segt så har jag börjat kolla på lägenheter mer seriöst, var även och kollade på en igår och ska kolla på en annan till helgen.
Har även köpt nytt träningskort på träningslagret, men vart besviken då de har tagit bort kvartalskortet som passade mig bäst då jag inte vet vad jag gör om ett halvår och kan därför inte köpa det eftersom det är personligt. Dessutom har de höjt priserna igen, snart inte värt att vara där när de bara höjer priserna. Allt är nytt och jättefräsht men förstår det ändå inte, för det är alltid mycket folk där och vet många gym man kan får ett helårskort för samma pris som deras halvår. Har även satt upp nya delmål/mål för mig och min kropp, lagt om kosten osv. Det blir hårdträning nu för denna gången ger jag mig inte förens jag ser resultat.
Började veckans träning lite lugnt så jag kan trappa upp den lite allt eftersom:
Torsdag: combat + core
Fredag: löpning
Lördag:löpning
Söndag: 1h Pw

Nu har jag energi och är laddad för en ny vecka.


RSS 2.0