-22

Nu har det gått ett tag igen, men jobbet tar upp all min tid just nu känns det som och den har veckan börjar mardrömsveckan om man får säga så, det kommer gå nonstop. Jobbar väldigt långa dagar med så kommer vara ganska så slut i kroppen när väl jul kommer. Idag när jag gick upp visade det -22 på termometern ute, fy fabian vad kallt! vill inte gå ut..
Nä nu måste jag fixa lite innan jobbet kallar.

Veckans jobb schema:

Måndag: Ledig
Tisdag: 12-21.30
Onsdag: 8.15-19.15
Torsdag: 6.30-14.30
Julafton: 8.30-14.30
Juldagen: stängt!
Annandagen: LEDIG


.Stockholm.

Efter en bussresa på cirka tre timmar, god mat och idol final på tv har vi landat i Stockholm. Ligger just nu i filips kusins säng som vi har fått lånat för natten. Imorgon väntas en frukost med hela familjen innan vi säger hejdå och beger oss in mot stan för julklappshopping. Förhoppningsvis blir jag klar med alla julklappar imorgon men vi får se vad jag hittar. Hoppas även på att jag ska hitta en hel del till mig själv, tycker jag är värd det efter allt slit på ica, haha... Men men nu är det dags att sova, blir att stiga upp tidigt imorgon. Sov gott.

Ett.Två.Tre.

Efter tre långa arbetsdagar och en rolig utgång är jag helt slut i både kropp och huvud idag. Har fixat och donat här hemma ändå idag så nu har vi ett pepparkakshus stående på byron, kanske inte det snyggast jag sett men det funkar. Sen vart det jag som stog för matlagningen, spagetti och köttfärssås. mumms.
Imorgon vankas det jobb igen, 15-21.30 så ska ta mig iväg till gymmet på förmiddagen tänkte jag.


1.December

Idag har jag varit ledig från jobbet. Gick upp i tid så jag och lillebror (som också var ledig) åkte iväg till gymmet en sväng. Efter det åkte vi och handlande, lagade mat och bakade pepparkakor. Sen tände jag en brasa så vi fick det lite varmt här hemma. En bra ledig dag med andra ord! Imorgon blir det jobb 9.30-19.30
Inne i december nu, sista månaden år 2010, fort det går...



RSS 2.0