Washington DC

Efter en heldag i Washington DC var vi inne på tågstationen tåget stog on time och vi fick våra biljetter, gick på toaletten och när vi kom tillbaka stog det cancelled. Var bara att boka om biljetterna och åka hem till Pennsylvania igen. Idag går tåget 01.52PM från Lancaster istället som är lite närmare här, men det bli en långresa. Vi är inte framme i Chicago förens imorgon 08.45AM.
Här kommer lite bilder ifrån dagen i Washington DC

Pennsylvania 2

Dagarna i Akron, Pennsylvania börjar lida mot sitt slut. Det har varit en riktig upplevelse att vara här då det är hälften av befolkningen nästan som är Amish. Vi har fått varit hemma hos ett Amish par och även fått åkt i deras Buggy (häst och vagn).
Har igentligen så mycket att skriva men får berätta mer istället när jag kommer hem tror jag.
Här kommer lite fler bilder ifrån Pennsylvania...

Pennsylvania

Har inte tid att skriva allt här just nu så bilderna får tala för sig själva.

New York 2

Lite bilder från de sista dagarna i New York.

New York

Sådär! Då sitter vi på tåget mot Pennsylvania för nya äventyr. Tiden i New York har varit intensiv men rolig, har hunnit sett en hel del.
Nu ska vi som sagt till Pennsylvania och Evas släktingar så får vi se hur det är där. Lite vila är skönt i alla fall. Men vi ska även åka till Washington DC och Niagarafallen där ifrån, full rulle alltså.
Nu kommer ett bildregn från de första dagarna i New York!
Tyvärr vart bilderna lite vridna men ni ser ju var det är ändå :)

USA

Nu ar vi antligen i New York efter flygplansforseningar och en massa annat strul. Vi har sett en hel del fina saker som man bara kan dela med sig av i bildlig form men jag sitter pa ett internet cafe sa jag lagger upp bilder nar vi ar hos Evas slaktingar i Pennsylvania. Vi ska aka dit med tag imorgon. Jag har sa sjukt ont i hela kroppen men mest fotterna, skavsar, eksem jaa ont har jag, men det far man val ta antar jag. Imorgon ska vi som sagt vidare till Pennsylvania efter 3-4 dagar har. Det ska bli kul att se ett nytt stalle, nar vi kommer dit kommer vi ha internet sa da ska jag uppdatera med svenska bokstaver och bilder, massor med bilder. Hoppas att ni har det grymt bra dar hemma, saknar er!! ILY <3

4 Oktober 2011

Veckorna går fort nu och vi är redan inne i Oktober. Sista veckan på dagis/förskole praktiken har jag också. Stortrivs faktiskt, att leka hela dagarna verkar passa mig känns det som. Helgen och början på nästa vecka blir det Ica igen, sen från och med torsdag är jag tjänstledig. Det innebär alltså att det är mindre än två veckor kvar till vi strosar runt i New York! Åh, vet inte vad jag känner, sån stor lycka samtidigt som det är lite skrämmande med allt som man ska göra och fixa själv. Men jag tror nog att det positiva överväger så kommer nog bara så lycklig när vi kommer hem sen. När vi kommer hem i December sen så måste jag skicka in min ansökan med om jag nu ska åka, vad velig man kan vara, har en del att tänka på... Ha det gött!


RSS 2.0