Vad har hänt sen sist!?

Sådär, som många kanske har förstått så är jag åter igen hemma i lilla kära Karlskoga. Aupair vistelsen var inte riktigt som jag hade tänkt mig och utöver det kände jag att detta inte var något för mig så därför valde jag att åka hem istället för att gå in i rematch. Såklart finns det många som har sina åsikter om detta men jag är väldigt stolt över mig själv som tog steget och jag har, hur klyschigt det än låter, lärt mig så mycket om mig själv på denna "korta" tid som jag ändå var iväg. Och jag har dessutom hittat några små guldklimpar som innebär att jag har fått vänner för livet! Speciellt fyra stycken Sanna, Emelie, Moa och Madelene. Träffade såklart väldigt många fler som borde nämnas men dessa fyra hade det lilla extra.
Väl hemma i Sverige igen har det hänt ganska mycket på kort tid, på en vecka hemma är vi i full gång med renoveringen på lägenheten jag köpte, vart förbi Ica och fixat extra/sommarjobb, löningsstatt, firat Valborg med ett riktigt gött gäng, vart på kalas och såklart kramats mycket men kära familjen.
Ska försöka hålla er (Emelie som tjatat på mig) uppdaterade framöver, om inte annat så vet jag en som vill ha vardagliga uppdateringar..



RSS 2.0