US and A



Här är lite bilder från de första dagarna i USA, trivs som fisken i vattnet..


The first day in the US.

Vi gick upp vid 4 tiden tisdag morgon för att åka mot Arlanda, vi kom dit vid 7 ungefär och checkade in och åt sedan frukost. Jag som inte gillar att flyga stressade upp mig som vanligt och började gråta både innan och vid starten på planet,. men men sånt är livet. Flyget tog oss cirka 8 timmar senare till Chicago för att byta plan till Minneapolis. Där blev vi upphämtade av Scott och Kelly för en bilresa på 6 timmar innan vi var framme. Tyvär kunde jag inte sova, varken på planet eller i bilen så när vi kom fram till huset hade vi varit vakna i cirka 26 timmar.
Idag vaknade vi 7am pigga så sov bara cirka 8timmar. Vi tog en roadtripp till Wessington springs and Woonsocket för att se Filips skola och deras hus, de bor i en lägenhet också i Chamberlain där vi är nu. Börjar blir lite trött nu, klockan är ju ändå 02.07 i Sverige, jetleget tar ut sin rätt. Imorgon har vi inget planerat än så länge vi får se vad det blir. 
Ska nog lägga upp lite bilder imorgon vi får se. Nu ska vi leka lite med Jerret och Tyson som är här och hälsar på.
Ha det gôtt!!


Fix och trix

Dagarna har rullat på och i fredags gjorde jag min sista jobbdag så nu är jag ledig i cirka två veckor framöver. I helgen har jag bara tagit det lugnt, växlat pengar och lagt fram massa kläder. Fram och tillbaka till garderoben, att det ska vara så svårt att packa, herregud. Jag tror att jag är klar nu i alla fall så ska bara få ner allt i en resväska och sen ska det kompliteras med lite smått och gott imorgon.
Planet går tisdag förmiddag vid tio någon gång så vi får åka natten till tisdag hemifrån. Börjar bli riktigt nervös nu, gillar inte att flyga och det blir min längsta flygresa hittills, sen ska vi ju bo hos filips hostfamily som han hade när han pluggade på high school. Så det får bli en hel del engelskpratande nu i en vecka framöver, får se hur det blir.
Vi flyger från Arlanda till Chicago och sen vidare till Minneapolis och sedan bil. Sista dagen i Usa ska vi spendera i Minneapolis för SHOPPING.
Ikväll blir det pizza, hockey-vm final och familjemys. Precis vad jag behöver innan resan, storebror kommer hem också.



RSS 2.0