If this isn't love...

tell me what it is, cause I never
felt like this baby

Ja då har familjen lämnat mig för en vecka lite drygt i branäs. Har varit hemma själv hela dagen och jag har handlat,solat lite ute och lagat mat. Just nu väntar jag mest på att filip ska komma hem så att jag får lite sällskap. Blir väl att sitta framför OS skulle jag tro sen blir det säkert att ställa klockan för att se sverige-finland 06.00 imornbitti. Imorgon kanske vi ska ta en tripp till Karlstad om det är bra väder, får väl se om jag hittar något. Har ju en del saker jag vill ha men hittar jag inget blir det att beställa på nelly.com sen skulle jag tro. Nä nu ska jag kolla på alpint..

LÖRDAG

Idag är det lördag och det är inprincip snöstorm här, tycker att det kan sluta snöa nu faktiskt, är så jävla trött på skiten rent ut sagt... Idag har jag inte gjort så mkt, en riktig slappardag.. Kvällen är väl inte riktigt bestämd än, men tror att det blir att stanna hemma.. Till veckan som kommer nu har vi sportlov och det är skönt och välbehövligt, men jag har en heldel att plugga och sen ska jag och becka köra en heldag med vårat PA arbete sen ska jag även jobba torsdag och fredag.. nää tillbaka till teven ;)


NELLY.com

Har hittat en hel del saker på Nelly.com som jag skulle vilja ha i garderoben just nu eller i alla fall till våren, kanske får bli att klicka hem dem under sportlovet som kommer till veckan efter att jag har gjort mina andra så shoppingresor..

FRILUFTSDAG

I dag har vi haft friluftsdag i skolan så jag, filip och rebecka tog våra naturkroppar till bodaborg där ingen av oss har varit sen barnsben.. Vi utmanade ett killgäng i klassen med de bangade, FEGISAR om ni frågar mig, haha.. Vi hade en riktigt trevlig dag och vissa saker var svårare än andra, men med ömmande knän, 11 stämplar och 50% rabatt vid nästa besök åkte vi därifrån vid fyra tiden på eftermiddagen med ett stort trött leende, i alla fall jag, jag fick mersmak och det här behövs göras oftare. Resten av dagen har jag inte gjort någonting alls, var tänkt att jag skulle till nobelhallen och titta på när filip dömde ishockey men jag däckade framför OS-teven, är helt slut i kroppen, ont lite här och var men så ska det vara.. Nej nu äre sprint-kval, teven here I come!


15 Februari 2010

Nästan hela dagen har gått nu och jag har ätit god mat med familjen och pojkvännen. Presenter fick jag också och de var superbra, fick pengar,plattång och en film av mamma,pappa och lillebror, av storebror fick jag i lördags när han var hemma. Och sen av pojkvännen fick jag en ny Ipod då min gamla bara krånglar, vart superglad! :D
Fysik har det inte blivit så jättemycket av, ska väl kolla igenom allting nu en sväng, sen blir det duschen och sängen för att kolla ännu mer OS,. Ett guld nu av Charlotte Kalla!!
Provet imorn känns som att det får bli en värdemätning så jag ser hur jag ligger till sen är det bara att plugga gärnet fram till slutprovet i maj sen!


Det här fick jag bland annat i present...

HAPPY BIRTHDAY

Idag är det min dag! så nu är jag 19 år och ett år kvar till systemet, hahah! ;) Dagen har bestått av skola och fysikplugg, har ju som sagt prov imorgon :( alldeles strax kommer familjen hem och då blir det mat och presenter(om jag får några vill säga)haha sen består resten av kvällen av ännu mer fysikplugg,. JÄTTEKUL!


Alla Hjärtans Dag

Idag är det alla hjärtans dag, hade släktkalas här hemma för mig igår (tack för presenterna) så jag vaknade upp imorse med älsklingen bredvid mig, hann väl mysa lite sådär bara, mer alla hjärtans dag blir det inte, ska ut och äta någon dag sen när det inte krockar med så mycket annat, antagligen nästa helg, för nu är han iväg och dömmer. Idag har jag tagit det lugnt och vart ute i solen, jätteskönt var det.
Fysiken har fått lega kvar i högen idag tyvär, tar ångesten och pluggandet imorn istället sådär fint dagen innan ett tre timmars prov, men så kan det bli ibland, haha
Resten av kvällen nu blir lugn, blir nog ganska så mycket teve skulle jag tro, haha
Imorgon är det min födelsedag och det innebär FYSIKPLUGG jätteroligt, NOT men men, slutar ganska tidigt så blir att stanna kvar en stund för att plugga, sen vidare hem för att plugga ännu mer, sen lite paus när mor o far o co. kommer hem, filip kommer en sväng också innan han sticker till örebro och tränar, sen består hela födelsedagskvällen av ännu mera fysikplugg. Den här sista veckan nu innan sportlovet kommer gå ganska fort skulle jag tro, imorn går allt i ett, tisdag går hela förmiddagen till fysik prov och onsdag har vi friluftsdag sen är det bara torsdag och fredag kvar, sen har vi ett välbehövligt sportlov som kommer att bestå av mycket plugg som vanligt, kulkul... för sen är det bara att bita ihop nu den sista tiden, har nog nästan prov varje vecka plus alla fördjupningsarbeten som kommer med, men vi har ju en hel del att se fram emot som sagt, bara 103 dagar kvar tills vi drar till AYIA NAPA, de ni gott folk!!

Lördag

Idag är de lördag och det innebär att det ska bli kalas här hemma framåt kvällen, kalas för mig såklart. Har precis klivit ut ur duschen så ska bara ta det lugnt nu och fixa och trixa lite grann innan man ska göra sig iordning. Var ju som sagt på massage igår eftermiddag och det var hur skönt och hur behövligt som helst. Resten av kvällen igår var det bara lite fredagsmys med mor och far hemma med god mat och let's dance osv, senare åkte jag även hem till Filip när han kom hem från dömningen. Vaknade alltså upp där imorse men nu är jag hemma igen för han är iväg och dömmer igen. Ska träffa storebror idag med, var ett tag sen nu eftersom han har flyttat till en annan stad.
Nä nu är det bäst att jag gör något vettigt och hjälper till med maten kanske.., Ha en superbra lördag för det ska jag ha! :)


Äntligen helg..

Nu är det fredag igen och allt bara går i ett. Skoldagen i dag gick hyfsat fort men den var ganska jobbig men mycket matte och fysik. Helgen kommer att bestå av fysik plugg till provet som är på tisdag, SUCK! Sen är det även släktkalas här imorgon för mig, fyller ju på måndag!, sen är det ju även alla hjärtans dag som inte kommer firas sådär extremt utan bara med lite mys innan han åker för att dömma ishockey som han även ska göra fredag och lördag.
Idag ska jag mest ta det lugnt, fixa lite för imorgon och sen så ska jag alldeles strax åka iväg och använda mitt presentkort på hudfixarn för 45min ryggmassage, jätteskönt och jättebehövligt!
Igår på idrotten var vi i badhuset igen och provade på fjärilssim, det var roligt faktiskt men väldigt svårt med tekniken, kom ju framåt i alla fall men sen hur det såg ut ska vi nog inte tala om, haha
Nä nu blir det att göra sig iordning och fixa lite innan jag ska iväg..


Lördag

Har inte haft så mycket tid att sitta här, men så kan det vara ibland. Idag är det lördag igen och det är gött, vaknade upp hemma med älsklingen bredvid, ska alldeles strax åka iväg för att träna lite pump, idag igen, haha ;) sen blir det att bara ta det lugnt och sådär, sen ikväll ska jag ut med tjejerna och äta och bara ha det allmänt bra! Får väl se om jag uppdaterar lite imorn å så, annars ha't så bra..


RSS 2.0