Första.Advent


Foto: Jag

Första advent imorgon, dags att tända det första ljuset, alltså så är det julafton snart! Hjälp, jag hinner inte med alls. Tur att vi åker till Stockholm den 10/12 så att jag får lite lugn och julshopping.  Hade tänkt att köpa blockljusen som finns på ica maxi med siffror på men de var slut nu när jag kollade efter jobbet, haha får skylla mig själv men det gör inte så mycket. Får hoppas på att det kommer in fler.


Cash.Is.King

Jobbjobbjobb, och lite mer jobb. Som sagt så var det löning i torsdags och efter det har jag jobbat tre dagar i stressens tecken. Fy fabian hur folk blir bara för att man får in pengar på kontot. Har varit så sjuuuuukt mycket folk torsdag, fredag och lördag nu på ica maxi. Affärerna går bra kan jag ju lova i varje fall. Nu har jag jobbar 6 dagar i rad denna vecka så imorgon är jag ledig innan vi är på't igen. Ska bli så skönt att inte behöva ställa klockan imorgon bitti. Har förövrigt ganska så ont i ryggen så blir bara tv tittande från sängen i kväll, kanske en bok och lite bubbelbad, vem vet. Händer hos er denna kalla lördag?


Just.A.Dream




I was thinkin about you, thinkin about me.
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes, yeah; it was only just a dream.
So I travel back, down that road
Will he come back? No one knows
I realize, yeah, it was only just a dream


...

Dagarna går och veckan är snart slut igen. Har börjat träna igen denna vecka så har kört indoor walking både måndag och tisdag. Jobbar gör jag med idag var det ett kortare pass 8.15-12 men det var skönt var så trött idag. Åkte direkt hem till F som var ledig idag. Vi åt mat och kollade på film. Hämtade mamma när hon slutade jobbet så åkte vi hem och jag färgade håret på henne. Pannkakor har jag även hunnit ätit idag! gottgott. Resten av kvällen blir i sängen framför tv. En kort sammanfattning blev det ser jag. Får bli mer någon annan dag!

tränatränaträna

Idag ska jag låsa upp mitt gymkort för nu har tån läkt efter operationen så det är en fin sårskorpa och jag har inte ont så nu ska jag ta tag i träningen igen, ska bli så skönt! Så idag blir det indoor walking 18.00
Here I come!


ny vecka...

Ny vecka och det blir ännu mera jobb! skönt skönt. Jobbade 8-15 idag och det var länge sen jag fick jobba förmiddag så det var skönt. Ska jobba alla dagar utom söndag denna vecka och det ser jag fram emot. Fick även ett trevligt besked idag att jag kommer få ett vikariat fram till sommaren i alla fall vilket innebär att jag får gå på någons schema till denne kommer tillbaka, så ska bli så skönt att få lite rutiner. Kommer veta när jag ska jobba och när jag är ledig, lite bättre förutsättningar än att ha några pass på schema och sen stå stand by. Sen kan jag ju givetvis jobba de dagarna jag är ledig om jag vill men får ändå lite mer rutiner och kan planera in saker på dagarna som jag inte har gjort så mycket förut. Det enda med schemat är att det är väldigt mycket eftermiddagar kvällar så får ta mig ännu mer i kragen nu så jag kommer iväg och gymmar på förmiddagarna för passen missar jag på kvällarna. Men det ska gå! Jag har ett mål!

friskis..

Huvudvärken är borta och likaså febern, så skönt även om det inte varade så himla länge. Så idag blir det att åka iväg och jobba 14-19.30 så missar ju Andreas Carlsson på spongs idag. attans. Resten av kvällen blir hemma skulle jag tro, f ska iväg på bankett med laget så han ser jag inte förens imorgon. Men storebror är ju hemma denna helg så blir nog familjemys!


Finner inga ord...



Daniel Adams-Ray - Förlåt att jag aldrig sagt förlåt


sjukling

Jahopp, huvudvärken sitter kvar och nu har jag även lite feber. usch, vill inte vara sjuk? brukar aldrig vara sjuk... Blev i varje fall inget jobb idag hoppas jag är frisk imorn så blir det lite jobb. Resten av dagen blir som jag startade antar jag i sängen framför teven.. cee ya!

Gårdagen..

Det vart inget jobb igår, låg hemma med migrän hela dagen, har fortfarande huvudvärk idag men inte riktigt lika illa, får bita ihop och palla mig iväg för lite jobb 15-20.30 sen. Ska inte göra någonting speciellt alls fram tills jag börjar. Det är min fredag det.


...

September - Mikrofonkåt
Tove Styrke -
White Light Moment
Daniel Adams-Ray - Förlåt att jag aldrig sagt förlåt
Petter -
Stockholm i mitt hjärta
Shakira - Loca
Ke$ha -
We R Who We R


Denna musik kommer ständigt ur mina högtalare just nu...


Alltid redo..

Skulle ha varit ledig idag, men jag vart inringd så idag har jag plockat finkem 9-14.30. Efter det handlade jag och sen åkte jag hem och lagade mat till familjen. Imorgon är det jobb igen som gäller, mycket jobb just nu, men jag klagar inte, pengarna rullar in som det ska... 


Börjar om på ruta ett...

Nu vart det ett tag sen igen, men dagarna går så fort så jag hinner inte med känns det som. Det är måndag och en ny arbetsvecka väntar, ska jobba fem av sju dagar denna vecka. Idag är också en dag där jag än en gång startar om på nytt, men denna gång är det seriöst och helhjärtat. Jag har lagt om min kost och den skall hållas stenhårt även om det är lite problem när man jobbar så konstiga tider. som idag t ex jobar jag 12-18.30 och då har jag två kvartars rast, man hinner ju inte äta någon lagad mat på en kvart. Så idag gick jag upp tidigt så jag har redan ätit frukost och lunch, för jag ska fixa det här nu och då ska jag helst äta något var fjärde timme. Har ju även pausat mitt träningskort pga operationen av nageltrånget men jag hoppas kunna träna imorgon eller så väntar jag en vecka till och starta på måndag. Nu har jag nya mål och jag hoppas verkligen att jag kommer uppnå dom. Får se om även vågen kommer visa lite minus det skulle ju vara skönt också. Nej jobb vare ja, dags att börja dra sig mot jobbet. Ha en bra dag allesammans!!


Skadelistan minskar...

Veckan rullar på som vanligt och jag har jobbat alla dagar hittills, idag är jag ledig och bra var väl de. Hade läkarbesök 9.30 för att ta mer prover än det jag gjorde förra veckan. Fick även ta ekoge så det var första gången. Sen när jag ändå var där så fick jag visa upp mitt nageltrång igen. Så nu är det opererat också, sprutorna gjorde så jävla ont rent ut sagt, men nu är det gjort. Och efter det fick jag lämna blod och de svaren får jag nästa vecka. Så idag är en sånn här dag som jag tycker lite extra synd om sig själv. Men men. Resten av dagen ska jag bara ta det lugnt, ligger just nu i min nya säng och ska nog slå på sex and the city 2 filmen och lite senare sen blir det tacos...


RSS 2.0