Nyårsafton ...

Idag är det äntligen nyårafton., det ska bli skönt med ett nytt år med nya möjligheter, och det ska verkligen bli ett bra år, med massa 18års firanden,träning, massa mys med vännerna och så kommer ju Filip hem .. jag har mycket att se fram imot iår..
Men idag ska vi festa loss och bara ha skojj, sista dagen på 2008 och det ska firas! Nu kör vi tjejer...
Gott nytt år på er alla där ute!!

I don't know what to do ...

Det gör så jävla ont, jag vet inte vad jag ska göra.. jag får bakslag hela tiden och ändå lurar jag mig själv att allt är så bra, nu verkar det inte som det kommer sluta så bra, vad ska jag göra då?! jag vet inte vad jag ska ta mig till, det finns bara en.
Men jag ska sätta stopp på det här nu, jag ska visa mig själv och er andra att jag kan, och ni kommer få ångra er att ni inte vill vara med, jag vet att jag kommer lyckas! , men är det bara då jag duger?

Mini friluftsdag ...

Imorse hade jag körlektion igen och det gick skitbra som vanligt (A) haha , sen när jag kom hem så var alla påväg ut, så det vart bara att klä på sig underställ,termobraller, jacka osv, skridskorna var på och det gick bra :D trode jag skulle vara bambi på hal is men det sitter kvar sen man var liten, haha :) nu ska jag gå ner och mysa framför brasan och lira guitarhero,. jag lägger upp lite bilder från dagen ;) ha det så bra!








Måndag ...

Träningsmatchen igår gick väl sådär, var skönt att få en genomkörare nu så att man kan dra igång på riktigt nu,. vi vann iaf över dom, och tydligen är vi de ända om de tre lagen som har mött dom,. haha good for us! Nu strax ska jag iväg för att ha körlektion, ska bli gött, körde föresten in till K-hamn igår och det gick riktigt bra ;) haha efter körlektionen idag ska jag på stan och fika med anna och annika.. sen ikväll är det handbollsträning, 20.30-22.00 gött!!
annars idag ska jag nog inte göra så mkt, plugga lite teori tror jag annars inget speciellt :)
ha en bra dag,.

träningsmatch ...

Idag har vi träningsmatch mot värmlandslaget, fast det är 93or :/ aja det är skönt att få en träningsmatch i kroppen nu så att man börjar komma igång lite efter julveckan, sen är det bara att fortsätta.
det är väl det som blir hela min dag typ,först de sen direkt till farmor och farfar för mat så kommer hem ikväll någon gång :) skriver kanske om matchen då, om det är något att skriva om,. haha :P
hadet så bra,. pusshej

Over ...

Jaha då var julen 2008 över då, kändes knappt som det var jul och vipps så var den över.
Har varit en skönt helg med fina presenter och god mat, men längtan efter en viss person har varit obeskrivlig jag vill bara ha dig här, ligga och prata hela nätterna om allt precis som vi gjorde förut, jag saknar dig! ♥
jag fick mycket fina saker i jul, fem st filmer och one tree hill box 5 och jag har redan sett klart den, haha känner mig som en zombie men det var det värt, filmen slutar dåligt som vanligt dock så nu får man vänta hur länge som helst på nästa box,. usch
Resten av dagen/kvällen idag blir det bara att fortsätta slappa, ska nog ta ett bubbelbad lite senare och bara njuta, morgondagen har jag inget planerat, tar dagen som den kommer och sen på söndag har jag/vi träningsmatch i kristinehamn mot värmlandslaget, får se hur det går :)
ha det så bra
pusshej

Dan före dan ...

Idag är det då dagen före julafton, och jag har ingen jukänsla för fem öre, var är snön någonstans? men man får väl klara sig utan den i år verkar det som. Idag har jag varit på körskolan med becka och vi har pluggat körkortsteori, sen drog vi ner på stan en sväng och tog en fika och gjorde ett sista paniköp för becka ;)
Resten av dagen har jag tagit det lugnt och spelat spel med familjen.., nu resten av kvällen blir det film och sen säkert uppesittakvällen med bingolotto.
Nu ska jag nog sätta på en film och mysa lite i sängen.., ni vet vart jag finns så hör gärna av er ;)
pusshej

Julmys ...

Helgen har bestått av shopping och julstädning., I lördags var jag nere på stan och jäklar vad jag hittade kläder till mig själv, ganska chockad över att hitta så mycket på samma gång i den här stan med.. söndagen stor städade jag mitt rum så nu är det fint inför julen..
I förmiddags var jag iväg och klippte mig, ville få det ganska så mycket ljusare men det tyckte frisören var en dum idé så det blev en massa slingor istället, klippte även lite lugg igen,. ångrar dock lite att den blev lite för kort, men det växer väl ut ganska så fort får jag hoppas :) Resten av dagen idag har jag inte planerat så mycket, ska plugga lite körkortsteori och sen blir det nog lite filmys, imorgon ska jag träffa becka på körskolan så ska vi plugga lite ihop sen blir det nog en fika på stan :)
nu ska jag börja med teorin, hör av er ;)
pusshej


Äntligen med stort Ä ...

Ja tack och lov och äntligen säger jag för jullov, som jag har längtat och nu är det här! ;D sista dagen i skolan var bra, leif chockade och vi fick göra en mattelek på matten och mitt lag med jag själv dårå, lina och rang kom dela etta, inte dåligt ;) sen efter det bar det av näst högst upp till A34 där vi fick julmust och pepparkaka.. efter det gick vi ut i idrottshallen där det bjöds på musik och lite annat smått och gott.., tomten chockade och det blev succé, eller ja bättre än vad jag trode det skulle bli iaf,. när alt var slut drog jag becka och lina ner på stan och käkade lunch och satt och pratade och mös i några timmar,. sen vart det en runda på stan innan vi skiljdes åt.
När jag kom hem vid halv fyra ungefär la jag mig i sängen och bara mös vid teven och verkligen njöt av att veta att det inte är någon skola på måndag,. men måste upp lite tidigt ändå för jag ska iväg och klippa mig och färga håret, tror det blir lite förändring emot vad jag har nu iaf, men vi får se ;) Är föresten klar med alla julklappar nu, underbart!
Resten av denna dag som är kvar ska jag inte göra något speciellt., blir teven och lite film mys bara ;)
ha det så bra, hör av er ;)
pusshej

Beckas fina present ;D

Sista dagen ...

jaa, idag var den sista skoldagen gjord,. iof så har vi två mattelektioner imorn bitti men det går fort, sen blir det lite fika mys med klassen och sen avslutning i idrottshallen innan vi går på jullov, UNDERBART!
Efter avslutningen imorn ska jag lina och becka ner på stan och käka lunch innan vi skilljs åt..  Idag innan spanskan hade jag körlektion, 7.30 stog jag redo för grusväg, vad kul det var haha låter säkert inte kul och vissa tycker säkert inte att det är speciellt roligt men jag tyckte det var skitkul, stog på bromsen som aldrig för och vad vi gled, haha
idag har jag inte gjort så mycket, och tänker inte göra heller, har tagit lov sen i tisdags redan och idag har vi inga läxor så man behöver inte få dåligt samvete,..
Nu ska jag köra ett mage- , ryggpass igen och sen mys framför teven
ha det så bra ;)
pusshej

I just want you for my own ...

Tisdag ...

Idag var då den omtalade spanska redovisningen,. gick vä sådär men jag fick g iaf så är nöjd ;P haha skolan idag var som vanligt,. så när den var över drog jag till körskolan för att köra lite bil igen,. gick skitbra och stegen mot körkortet bara krymper, har även en ny tid på torsdag morgon innan spanskan ;P
Imorgon går dagen i ett,. först skolan sen farmor och farfar sen träning så kommer vara helt slut som vanligt :P men det är ju inte långt kvar nu till jullov så får väl stå ut :)
nu ska jag hoppa in i duschen efter mitt egna mage och rygg pass ;)
hare gött
pusshej

All I want for Christmas...

bläääää, just nu hatar jag spanska, har redovisning imorn och jag kan inte allt det får gå som det går,.
Imorgon efter skolan har jag en körlektion till så får se hur den går..,
Jag vill ha jullov,. jag vet att det är fyra dagar kvar bara,. BARA jag vill ha det nununu!! ,. sen är ju dock min högsta önskan att du var här hos mig på jul, saknar dig så.. men halva tiden har snart gått nu så jag får stå ut lika lång till, men det ska nog gå.
nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite spanska till.. ha det så bra.
pusshej

2 jävla månader kvar bara!!!!! ;D;D;D

Helgen ...

Helgen har varit ganska så lugnt, i fredags gjorde jag näst intill ingenting.. i lördags tog jag det lugnt och sen bar det av till hammarö för match, matchen gick väl sådär,domarna emot oss som vanligt :/ men vi har vinnarskalle även om det mesta gick emot oss så vann vi tillslut med 27-24 underbar seger igen,. ha där fick dom ;D sen bar det av hem och jag och lillebror var hemma själva för kvällen igen, gjorde inte så mkt, tog det lugnt framför teven...
I dag söndag har jag nästan bara pluggat, gjort klart spanska redovisningen som är på tisdag jag hoppas det duger, är inte direkt bra på spanska så :/ sen har jag även pluggat lite matte,fysik och Cad A som jag har prov i imornbitti. resten av kvällen ska jag plugga lite till och sen kolla på teve eller fortsätta i boken som jag läser i svenskan, Snabba Cash..
Ni fårha det så bra,. pusshej

Idol 2008

Japp nu sitter jag och väntar på att omröstningen ska bli kvar, vet inte riktigt vem jag håller på, är nog Alice faktiskt har aldrig vart något fan av Kevin,. men men, spelar ingen roll för mig har inte följt det i år ändå så :P
Idag har jag inte gjort så mycket, städat och pluggat..
Imorn är det match i Hammarö och jag har ingen aning om hur vi ska ta oss in då hälften inte har skjuts, :/ men men innan samlingen som är 14.00 ska jag nog bara ta det lugnt, ladda och hinna plugga lite innan ;)
men nu ska jag kolla idol, vi hörs ;)
pusshej

Ruff week ...

Det har verkligen varit en tuff vecka den här veckan.. haft en del att göra så dagarna har gått i ett., sista dagen imorn i skolan innan helgen, börjar dagen med luciafirande i idrottshallen, mysigt.
I helgen ska jag plugga en massa, har exempel spanska muntligt på tisdag som jag måste göra, vet inte riktigt vad jag ska ha om,. men kommer förhoppningsvis på något, sen den muntliga delen får gå som det går ;P
sen på lördag har jag även borta match i Hammarö mot just Hammarö,. det ska bli kul..
sista veckan nästa vecka innan vi går på jullov, det ska bli gött, men samtidigt ser jag inte fram emot alla prov vi har efter lovet, och det är endel kan jag säga,. fem sex prov är vi nog uppe i nu tror jag, och allt ska in innan sportlovet vecka 8. usch, men förövrigt har vi ju endel att se fram emot efter jul osv,. det är ju endel av oss som fyller 18 innom en snar framtid och det ska bli underbart!
just nu ser jag fram emot den 22/12 då blir det lite förändring hos frisören,. ska ändra på utseendet lite grann har jag tänkt, inte bestämt mig riktigt klart än, vet inte hur mycket jag vågar heller, men det löser sig ;)
nu ska jag chilla lite innan jag ska sova ;) ni får ha det så bra ..,
pusshej

lååång dag ...

Idag har det varit en riktigt lång dag för mig,. började dock att stressa redan på morgonen... Skulle ta bussen 06.50 för att åka till körskolan, bussen kom inte så fick i lite panik ringa efter min snälla far som då kom och hämtade mig så att jag hann i tid till körningen, stressad som jag var så reser jag mig för fort ur bilen och slår i huvudet med en riktig smäll,. stressad och ont i huvudet rusar jag upp till körskolan och jag hann med tre minuter kvar, så hann att andas lite grann.. körningen gick väl bra, parkering och backa runt hörn,. sen begav jag mig till skolan och det var som vanligt förutom att niorna var på besök på eftermiddagen.. därefter gick jag till farmor och farfar för att äta lite mat och prata lite som jag gör alla onsdagar, efter det var det dags för träning., efter träningen åkte jag och kollade klart på bofors matchen som leksand tyvär drog det längsta strå't i .. men men,.
imorgon tack och lov har jag sovmorgon till 11.10 för att spanskan är inställd så då ska jag sova ut., förövrigt imorgon blir det plugg och så sa jag hinna med att färga morsans hår., sen förhoppningsvis hinner jag andas ut lite grann innan det är dags för sängen igen..,
nu ska jag däremot dra mig till sängs för en lång natts sömn, ha det så bra ;)
pusshej

Min önskeplåtning ...


Jag skulle vilja göra en plåtning inne eller i studio, ganska liknande Gathanias bilder, älskar dom. ganska så enkelt men ändå jättevackert. skulle vilja ha lite sotade ögon och lockigt hår liknande Serenas i Gossip Girl. annars så vet jag inte riktigt vad jag skulle vilja göra, skulle ju nästan vara roligare om man fick ett tema och blev stylad till temat när man kom dit så blir det en liten överaskning.


är med i en tävling hos Hanna Björkstedt: www.hannabjorkstedt.blogg.se

Lördagen ...

Ja, det är ju igentligen söndag om man skulle kolla på klockan, men eftersom jag inte har gått och lagt mig än så säger jag lördag... Idag har jag bara tagit lugnt inte gjort någonting igentligen och det har varit underbart. vaknade tidigt men låg kvar och mös i sängen, gick sen upp och åkte iväg och solade en sväng., sen har jag städat och bara varit.
Igår var det skola till två och sen direkt in till örebro, ochdet var jag som körde, gick skitbra även om det var lite snöoväder, men börjar bli van med det nu eftersom alla körlektioner har varit i snö hittills :) köpte en massa julklappar så nu är jag klar med mamma,storebror och filip, och det var filip som var det viktigaste eftersom jag ska till hans föräldrar imorn med allt då vi ska göra iordning det sista innan det ska skickas iväg... hoppas att det blir bra och att du blir nöjd. kommer kännas tomt i jul nu när du inte är hemma,.. men du får säkert en mysig jul i usa ;)
känns även skönt med att ha avklarat mer än häften av julklapparna redan, nu är det bara pappa och lillebror kvar, pappa blir nog svårast ..
Imorgon ska jag plugga lite matte och fysik, sen ska jag övningsköra och finslipa lite parkering och sånt, sen ska jag handla en massa godis som även det ska skickas till usa och sen blir det ett stopp hos familjen Berglunds,. sen är nog min dag nästan slut..
just de köpte även ett par lacost skor igår som var grym sköna, lägger nog upp en bild på dom :)
hoppas att eran helg har varit bra,.
pusshej 


matchen

ja, finns väl inte så mkt att säga,. ingen vidare match direkt så den är det bara att glömma, vann som tur é tillslut med 17-16 .....
Nu vet vi iaf vad vinnarskalle är för utan den hade vi förlorat idag...
har inget mer att tlllägga för tillfället är för besviken.

Gameday

Idag är det match igen, hemma mot Brukspöjkera och jag är laddad till tusen! Ska ta mig något att äta och sedan ta det lugnt en sväng innan jag ska ta bussen till samlingen, skriver ikväll hur det gick ;)
Förlåt Becka och Lina för att jag dissar lussekattsbaken men kände att matchen inte bara gick att hoppa över ;)
pusshej



RSS 2.0