På resande fot...

Jag testar en ny grej, jag bloggar från telefonen :p så vi får väl se om det här funkar. Skolan har ju börjat nu och allt rullar på som vanligt, proven blir bara fler och fler ju mer dagarna går. Men sånt är livet, är ju sista året så det är bara att bita ihop. I tisdags hade vi lekdag med naturlinjen och vi kom sist haha, men vi var nog de ända som kunde reglerna, men det bjuder jag gärna på eftersom de har ju både ett och två år kvar i skolan sen :-) I helgen har vi haft kräftskiva med släkten och det var mysigt, filip och jag åkte hem först eftersom han/vi skulle upp tidigt idag för att han hade match i Norrköping som de vann med 28-12. Nu har vi inte så jättelångt kvar hem så ska sluta nu ;-) ha det så bra!

Ett nytt kapitel ska påbörjas....

Jahaja då var sista sommarlovet slut och jag har varit jättedålig på att blogga, men sånt är livet. Mitt sommarlov har mest bestått av jobb och sen försökt njuta av solen de få soldagar som vi har fått. har som sagt jobbat hel del men det har varit skojj även om jag har varit helt slut vissa gånger.. Men jag har faktiskt hunnit med lite semester, har bland annat varit i stockholm två gånger, den senaste gången var nu i helgen då jag och filip var där i ca fyra dagar då vi bodde hos hans kusiner ute på bosön.
Imorgon börjar skolan igen och det blir det sista året för mig, skönt men ändå lite blandade känslor, det innebär ju bland annat att det här var det sista sommarlovet. vet inte vad jag ska göra efter skolan sen men har lite småplaner, vill nog ut och resa lite innan jag eventuellt pluggar vidare.. Ska även i år satsa lite på skolan, ge det en sista chans liksom, det som händer nu kan jag ju inte ändra på. Jag har även lagt ner handbollen för i år, det finns tyvär inte tid och ork för det just nu i mitt liv, får väl se om man får tid och tillbaka lusten senare i livet, det kommer alltid att vara något som man tycker om...
Men i och med sista året har man en hel del att se fram emot med, stundenten, balen och studentresan såklart och det är ju några av det stora sakerna som kommer att hända, sen kommer det garanterat hända en hel del annat men som kanske inte är lika stort. Har faktiskt redan nu börjat små kolla på balfrisyrer och klänningar, börjar få lite små idéer, så roligt att sitta och kolla runt och fixa och trixa.
Nä nu ska jag ta och njuta de sista timmarna som är kvar av mitt sista sommarlov, blir väl lite mer uppdaterat här nu när skolan drar igång.

Ha det så bra!


RSS 2.0