Saturday

Idag är det lördag igen och det är skönt, har legat i sängen nästan hela dagen och mys och kollat på film med älsklings killen, men han är och dömmer ishockey nu och jag ska alldeles strax skjutsa mor o far och sen iväg för att jobba några timmar, aldrig fel.. Sen ska jag förhoppningsvis avsluta lördagsmyset med pojken i mitt liv igen ;)
Imorgon blir det att plugga lite som man har lagt på hyllan och även lite för att inte ha så mycket innan jul sen. Ha en bra lördagskväll!


tomorrow is another day

Dagarna går och det ända jag gör är att plugga, imorn har vi biologi prov sen är det "lugnt" nästa vecka men då står matte D och kemi B slutproven och väntar vid dörrn så det blir att börja med dem.. Idag fick man lite lön för det lilla jag hinner presterna med tanke på skolan, men fick ett riktigt sug efter kläder idag av någon konstigt anledning...


.....

What's wrong with you!?

Studio

Vi var i studion idag igen på fotografiska bilden och här har ni lite av resultatet, jag var väl mest "modell", haha ;)


091112

Veckan bara gå och jag bara pluggar, imorgon är det rättskunskaps prov och sen har  vi en vecka "ledigt" från prov men måste plugga ändå inför matte D och kemi slutproven och biologi provet som är v48. så ledigt är det inte fullt ut men utan press iaf :)
På fotografiska bilden den här veckan har Rebecka och jag varit i studion så kommer några smakprov sen,. Nä nu ska jag laga mat för att sen sjunka ner i rättskunskaps stencilerna, wish me luck!





I hate this part..

Då var denna vecka avklarad och jag har varit dålig på att updatera på grund av att vi hade historia prov idag så jag har ägnat all tid denna vecka till det. Har gått och blivit lite sjuk igen, och det ogillas starkt! blev att ställa in träningen denna vecka och jag som var så träningssugen.
I helgen ska jag plugga lite, sen är det 50års fest imorgon då min morbror har fyllt år så det ska bli jätteskoj sen får man ju inte glömma farsdag på söndag, sen ska jag även njuta av en helg med min älskling då vi inte haft en hel helg tillsammans på ett tag,. mys det!

Lady Gaga - Bad Romance
Jordin Sparks - S.O.S
Britney Spears - 3

Dagen efter

Mår väl sådär idag, rätt så seg efter gårdagen. Den var jättetrevlig med bra sällskap, statt var väl sådär. Så har inte orkat gjort något vettigt alls idag, har kollat på fotbollen nyss och sen har jag och lillebror käkat pizza. Nu ska jag se på ännu mer teve och imorgon är det skola igen, skulle verkligen behöva en veckas lov till. Inte pluggat något alls på lovet, har haft fullt upp så veckan går till träning och historia för vi har historia prov på fredag.
Nä nu blir det teven!


RSS 2.0