Äntligen

Äntligen säger jag! Idag ska jag äntligen träffa Rebecka en sväng och det var alldeles för länge sen! Vi ska luncha på stan sen får vi se vad dagen bjuder mer på.

....

I am not in the mood today..

One day off..

Idag har jag varit ledig från jobbet och det behövdes kan jag lova, efter att jag jobbat 9 dagar i streck. Dagen har bestått av ordentlig sömn, filmmys och en sväng på stan. Filip är iväg och dömmer ishockey nu så jag tar det mest lugnt och njuter lite, imorgon jobbar jag 7-14 och ska bara plocka varor så det ska bli skönt, har nämligen börjat fått ont i armbågen, antagligen förslitningsskada så behöver nog tänka på vad jag gör för rörelser och ha någon dag ledig ibland, vill inte ha tennisarmbåge vid 19 års ålder som kommer vara med hela livet, nej fy!
Resten av kvällen blir lugnt ska ta en lång och skön dusch och sen kolla TV.

ILY


Du är helt klart bäst! <3


there's so many ways to love ya..

Ännu en jobbdag tillända och jag sitter här för en gångs skull och kollar runt lite på datorn vad som har hänt i omvärlden. Solen skiner just nu ute och regnet har slutat förhoppningsvis för ett tag, men tror tyvär inte att så är fallet. Tror jag ska bege mig iväg och sola lite, koppla av och njuta lite. Ikväll blir det familjemys framför teven med god mat och sådär. Älsklingen är på dommarkurs i Karlstad fre-sön så han träffar jag inte för ens imorn kväll. Blir inte så sent idag heller för imorn öppnar jag Ica Maxi så ska upp tidigt.
näe ska ta mig i kragen och åka iväg nu tror jag.

Kelly Rowland - Commander


...

Datorn har inte vart igång på väldigt länge och det beror på största del av att jag jobbar varenda dag ungefär så när jag kommer hem däckar jag i sängen...just nu är jag inne på en åttadagars jobbvecka men vi får se om den utökas mer nästa vecka, hoppas lite på att kunna få en dag off i alla fall.
Nej nu ska det fixas lite här hemma innan det är dags för jobb 13-21.15



RSS 2.0