Tisdag

Dålig uppdatering börjar bli en vana, förlåt., men jag skyller på skolan igen, men men :)
Dagarna bara flyger förbi, skolan går i ett och när man kommer hem är det bara att fortsätta. Idag hade vi skriftliga Nationella prov i engelska. I fredags hade jag lite grillmys med tjejerna här hemma, det var mysigt och vi kunde sitta ute i värmen på altanen och kolla på solnedgången. Lördagen blev det en löprunda,sola ute i solen och sen fest. :)
Nu är et bara två skoldagar kvar i skolan för vi är ju lediga fredag, gött!
Valborg blir nog lite grillmys igen, sen blir det sahara hotnights på fredag och miss li på lördag, sen en massa plugg förstås hur kunde jag glömma, nej nu ska jag hoppa in i duschen sen sova..


brrr..

Usch vad det är kallt! , Jag tycker det iaf för gud vad jag fryser, har raggsockorna på och går invirad i en filt här hemma. Vart tog solen vägen? Som tur är har de lovat att det ska bli varmt och fint till helgen så det får vi hoppas på.
Idag har jag inte gjort så mycket, vi var och kollade lite på företag imorse och sen var det vanlig skoldag, när jag kom hem somnade jag en stund och sen har jag gått och frysit och pluggat spanska.
Igår kväll var jag emma och rebecka ute på en härlig powerwalk med en massa prat, det var gött! , mer sånt..
nä nu ska jag plugga spanska igen, vi hörs!

Busy..

Jag vet att jag är väldigt dålig på att uppdatera här me jag har inte så mycket tid över till det nu för tiden, tyvär. det är jättemycket i skolan nu förstår ni innan det blir sommarlov. Men jag ska försöka att skriva så att ni får redapå lite vad som händer.
I helgen har jag tagitdet lugnt med tjejerna, kollat Dm-finalen som tyvär vart förlust, middag på resturang med tjejerna och lite annat hemligt,. eller ja, och sen pluggat en massa. Idag hade vi fysikprov i tre timmar så jag är död, och det gick verkligen åt skogen. Idag är träningen inställd så jag ska plugga en massa spanska som jag har prov i på torsdag sen lite matte och sen ett träningspass innan jag går och lägger mig.
Som sagt det är en massa att göra nu framöver men jag skriver när jag får tid, ska försöka bli lite bättre på't iaf ;)
nu ska jag ta mig ngt att äta och sen sätta mig in i spanskan, ha det så bra..

Tillbaka till helvetet?

jahopp, då var påsklovet slut och man är tillbaka till helvetet, skolan..
Det här lovet hag jag verkligen tagit lov, jag har umgåtts med vänner, tränat, vilat,festat, ätit god påskmat osv.. drf var det inga roliga tankar igår kväll när man insåg hur mycket det är kvar att göra innan vi får gå på sommarlov. menmen, man får tänka positivt, det är 56 dagar kvar tills det är sommarlov, 53 dagar kvar tills Filip kommer hem, det härliga vårvädret är på väg, ja det finns mycket att se fram emot som sagt så får tänka på det när jag sitter och pluggar och skriver alla prov som är kvar, och det är en hel del kan jag säga, varje vecka är fullproppad ända fram till 29 maj.

Idag ska jag ta det lugnt, plugga och iväg och simma lite antagligen, sen får vi se om det blir något mer :)

Simply the best!!

FAN VAD VI ÄR BRA!!! Serieseger i Dam 3 och U21, så jävla underbart!
Imorgon firar vi med mat och dryck på resturang! GÖTT!!

Tonight is the night ...

Ikväll 19.30 smäller det, sista och avgörande matchen i dam3. Karlskoga HK mot Mellerud, vinner vi matchen vinner vi serien på målskillnad. Jag är taggad till tusen även om jag inte ska spela, jag ska hejja och skrika allt jag har och storma planen när slutsignalen går om det visar vinst för oss!
som sagt 19.30 Bergslagshallen!
BE THERE!!

Tisdag

Idag har jag inte gjort värst mycket, pappa ringde och väckte mig så då fick jag kliva upp så fick jag gå ut och provköra bilen som vi sedan köpte idag.. Sen har jag tagit det lugnt och sen varit på stan i örebro och gått runt i det fina vädret, mer har jag inte hunnit idag, men det lutar åt att dra sig inåt stan och träffa tjejerna en stund i kväll med, myys!

Onsdag 8 april
19.30 Bergslagshallen, Kom och hejja fram Karlskoga HK till serieseger i Dam 3. Det är sista och avgörande matchen för säsongen!
Be There!

Älskar detta väder

åh vad härligt det är när solen tittar fram. Helt underbart, så jag var bara tvungen att ta en löprunda förut. Idag ska jag inte göra alls mycket, ska sätta mig i solen en stund på framsidan sen blir det mat och ikväll min första handbollsträning på jättelänge, bara för att jag har varit sjuk så mycket.
nä nu har jag inte tid att sitta här.. ha det så bra!


Fullt upp

Först så vill jag säga Tack så jätte jätte jättemycket till min kusin Emma som har fixat min blogg! TACK! Ni kan kika in på hennes blogg här.
Jag har tyvär inte haft så mycket tid till bloggen den här veckan pga Fn-rollspelet och en massa annat som jag har gjort. Fn-rollspelet var intressant och givande, spexen var nog roligast iaf. Sen har jag även hunnit med att tagit körkort. Äntligen! I fredags efter rollspelen var jag Emma Angelica och Rebecka hemma hos becks och kollade teve, några sov i soffan och andra halvsov, vi var helt slut efter de här 2½ dagarna. Sen igår var det middag hemma hos Soffi med brudarna och sen utgång, jag var nykter och körde runt på en massa folk.
Idag har jag inte gjort så mkt än, sov ganska så länge men det var skönt, inte blivit så mycket sömn den här veckan.. Lite senare sen ska nog jag Emma och Soffi hitta på någonting, vet inte riktigt vad än bara, haha sen vet jag ju inte heller om vi blir fler men det är ju bara ett plus, nä nu ska jag sätta mig framför teven en stund ha det så bra!

     

KÖRKORT!

JAAAAAAAAAAAAAAA!, idag klarade jag och Rebecka körkortet, så jävla gött!!! har inte fattat det riktigt än eftersom allt är så jävla stressigt med FN-rollspelen som pågår, så jag ber om att få återkomma med bild och skrift ;)

1 april

ny månad, ny möjligheter.. eller?
idag ska jag och becka iväg på landsvägskörning mellan 10-12 sen bär det av till skolan igen och i eftermiddag, snarare 17.00 är det invigning för FN-rollspelen, och jag längtar inte direkt... det kommer att pågå hela torsdagen med även bankett och spex på kvällen sen hela fredagen med avslut runt 3-4 nångång på eftermiddagen,. jag hoppas innerligt att dessa dagar går fort så att vi får lov någon gång.
Jag kollade i kalendern igår och insåg att det bara är veckan efter lovet som vi inte har prov på, sen har vi prov plus arbeten ända fram till skolavslutningen,. jippie! ;/
nej nu kommer pappi snart och hämtar mig, bäst att göra sig klar!
ciao


RSS 2.0