Veckan

Ny skolvecka och den är redan fullbokad med plugg och grejer. Idag hade vi bokredovisning och jag läste ju snabba cash, riktigt bra rekomenderar den :) sen han jag även se handbollmatchen igår, och jävel vad bra dom spelar, det kan bli något stort framöver, imorgon är det körlektion på morgonen och sen på kvällen ska jag kolla på handbollsmatchen i div.3 . Sen på torsdag är det lång skoldag igen och därefter fys. Helgen är ganska fullplanerad och har även fysik att plugga, är nämligen fysikprov på tisdag.
Lina och Becka lämnar mig imorn också för lillsemester i sälen så jag får väl hänga med grabbgänget, men det gör inge...
Jag vill ha fredag den 30e NU!! bumms! , längtar så och det kommer bli grymt..
Men nästa vecka kommer gå fort efter som det är ett arbete och två prov så då är ju fredagen nära ;)
nu ska jag träna lite sen ner i bubblet , ha det så bra ;D

Underbart

Gårdagen var underbar rent ut sagt, var hemma hos Becka och firade henne och Emma eftersom de hade fyllt 18år! var middag med tjejerna först och sen blev det fest, det var en grymt rolig och underbar kväll och nu laddar vi om till den 30e.
I torsdags hade vi ju handbollsmatch mot kristinehamn hemma och det blev vinst med 31-16 inga pytts dock, men endel stryk fick jag ta så det är gött ändå,. haha
Idag har jag inte gjort så mycket, legat i sängen till och från hela dagen, pluggat och läst bok., imorgon blir det lite mera plugg och så måste jag försöka läsa ut svenska boken (snabba cash) ..
Hoppas att ni har haft en lika underbar helg som jag :) även om den inte är slut än
ha det så bra allesammans <3

Party like a rockstar

Idag var det skola igen som vanligt och det är bara att gå upp på morgonen, lite jobbigt är det iaf. Igår var nog bästa skoldagen hittills haha,. företagsekonomin blev helt plötsligt väldigt intressant, eller ska det heta företagsekonomi för våran del i framtiden? vi får väl se vad det blir, jag kan inte säga så mycket än,. sen efter det hade vi engelska och vi skulle lotta grupper och land till grupparbetet om USA och jag,becka och lina kom i samma grupp, snacka om att vi skrattade, grupper om tre personer och så vart det vi tre i samma grupp, hur stor är chansen liksom? ;D
Idag var det bara en vanlig skoldag hände inte så mycket, vi fick information om inviduella val i trean.. sen efterskolan vandrade jag och lina till stan och fixade lite saker, säger inget. mohaha :) pappa hämtade mig påväg hem från jobbet och sen åkte mor och jag till stan en snabbis igen och jag fick med mig ett par skor hem på rean, 99.50 blev det,. vilket kap, ;)
Nu ska jag bara slappa då jag gjort klart läxorna redan, imorn blir det en lång dag, och sen träning direkt på det., Torsdag blir det också en lång dag då jag har körlektion halv fem direkt efter skolan alltså och sen direkt därifrån till samlingen för match., derby mot kristinehamn hemma 18.40
Fredag blir det skola igen och sen vidare till becks och gratta henne och emma lite grann :)
hoppas att ni har en bra vecka ni också :

HELG ...

Äntligen är det helg igen, var skönt med bara två skoldagar innan det blev helg igen, så kan det vara jämt tycker jag :)
Första fys passet igår med handbollen, det var skojj och jag har träningsvärk idag, idag kommer Rebecka och Lina hit, vi ska bara mys och kolla teve och lite sånt.. Imorn vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, jag och brorsan blir hemma själva på kvällningen iaf, söndag blir det nog en plugg/slappar dag :)
hoppas ni får en bra helg, för det ska jag ha ..
pusshej

Dm i handboll ..

Idag har jag varit iväg med laget på Dm i Deje.., vi skulle iväg med så många som möjligt för att få två riktigt bra träningsmatcher var det tänkt då vi kanske hade lite otur med lottningen och fick två tuffa lag a tt möta, hammarö och helton.., kommer till samlingen och det är många sjuka, så vi åker iväg med 13 spelare var av 10 utespelare, bara tre niometers spelare.. tänkte att man får ju ialla fall mycket speltid och det blir bra träning,.. men ändå inställningen för vinst förstås. Vi kommer dit och det är match mellan hammarö och helton, det är en jämn match och hammarö vinner tillslut med ett mål,. äsch vad fan vi kan ta det här tjejer säger någon och det ger vi oss fan på att vi ska, vi ska visa vad VI kan. Vi möter hammarö i första matchen, en riktigt jämn match men vi ledde nog hela tiden tror jag, vi går vinnande ur mötet med två mål, 15-13 . sen var det 40 min till nästa match mot helton, alltså bara en match imellan då de spelade 2x20, fort i med lite energi och sen ut och gå för att varva ner, helton värmer upp stenhårt och får skäll av tränarna medans vi spelar fotboll, lite rättvist va? haha,. dags för match start, jag är grymt nervös då jag vet att det gäller en final som står på spel. det är en jämn match där också men vi leder med lite mer mål hela tiden, tillslut vinner vi med 22-15 över helton och det vare nog ingen som hade trott från början, men det visar hur jävla bra vi är när vi vill och när vi jobbar för varandra, vi var lite folk idag men vi gav inte upp för det, vi hjälpte varandra och ställde upp och spelade där vi inte är vana att spela. Det var ett tag sen jag var så jävla lycklig av att få spela handboll som jag var idag, och jag bara ÄLSKAR mitt lag, Karlskoga HK . Nu ska vi spela final mot Brukspöjkera och den spelas samtidigt som lilla vm går av stapeln i krisinehamn. Nu har vi inget att förlora, vi bir sämst tvåa i värmland men såklart ska vi satsa på vinst!
Jag Älskar Handboll

dagen efter ...

Dagen efter nyår och jag mår bra, lite seg bara så därför har jag legat och myst i sängen hela dagen, eller jag var ute på en promenad på förmiddagen men sen har jag bara legat i sängen. Gårdagen var toppen, har inte haft så kul på länge nu.
Resten av kvällen nu ska jag fortsätta att ligga och kolla på teve, imorn blir det antagligen lite hockeymatch på isen utanför huset här så får se om jag ska vara med eller ej,.
Nu är det 2009, nytt år med nya möjlgheter, och det kommer förhoppningsvis bli ett toppen år!


RSS 2.0