Ullared

Ja då har man gjort sin debut på Ullared., och ja vad ska man säga, jag tror vi kom dit i perfekt för min smak, alla busslass var på väg hem så det var ganska "lugnt och skönt" där inne när vi va där. Hittade lite smått och gott, var även uppe med tuppen idag och 07.10 var vi på ullareds parkering och redo för dag 2. hittade en heldel idag med, men kollar man på folk där inne så var jag låååångt ifrån värst! haha ;)
Vi vart klara ganska så snabbt idag så vi gick i lite affärer utanför med, när vi kom ut där ifrån hade alla busslass anlänt och även allt annat folk och då insåg jag hur det kan vara på ullared en dag, höstlovsdag kön ringlade sig fint från parkeringen och runt bland husen innan de fick komma in, och där går vi med ett brett leende och sätter oss som packade sillar i bilen för en rolig och trevlig hemresa.
har lite bilder på mobilen men inget jag orkar med nu efter två långa dagar i benen och uppackningen, ska fixa lite till nu innan älsklingen kommer och hämtar mig efter träningen, då blir det att följa med hem till honom där han har småkusinerna på besök men de sover nog när jag kommer, men imorn blir det gustavsvik hela dagen. säg någon som kommer vara sleten efter detta lov..
Plugga ja, när skulle man hinna med det då?!
Utgång på lördag?!

ny vecka

Jaha då har helgen gått för fort som vanligt den här gången med. men vi har ju höstlov denna vecka som kommer så ska väl inte klaga, men det är ju det att man har så mkt att göra så vill inte att helgen ska ta slut. Veckan som kommer består av en massa plugg som historia, rättskunskap och kemi, träffa emma som det var väldigt länge sen jag träffade av någon konstig anledning, sen ska jag till Ullared för första gången i mitt liv med halva familjen Jonsson ons-tors, sen fredag blir det antagligen Gustavsvik med Filips familj plus kusiner som kommer hit ifrån Sthlm. Sen ska jag försöka njuta lite med av mitt sista höstlov under gymnasietiden.
Nu ska jag lägga mig och sova för jag är väldigt väldigt trött, konstigt nog för vi ställde ju tillbaka klockan en timme i natt, men lite sömn skadar ju aldrig.. Natti natti

Fredagsmys

Idag mår jag lite bättre än igår och ögonen rinner inte konstant i varje fall. Vart att knalla upp imorse för att åka till skolan och ha Fysik B prov 8.10-11.10. Första gången någonsin det känns bra när jag går ut därifrån, men det kanske är pga att jag inte hade några förväntningar innan provet då jag har tyckt att det har varit ganska svårt och att det får gå som det går. Var inte nervös alls imorse och det kanske är därför det känndes så bra, men vem vet, vi får hoppas på det bästa när resultatet kommer sen.
Efter provet tog vi lov i våra kroppar och huvuden trots att vi hade 80min matte kvar efter lunchen. Nu sitter jag hemma hos Filip och han spelar xbox, var på stan en sväng förut och fixade ny foundation och lite småplock. Ska åka hem om en liten stund och då blir det fredagsmys med tacos och idol med familjen, och senare i kväll blir det fredagsmys med Fiilip när han kommer hem från dömningen i karlstad.
Nä nu ska jag njuta av tanken att det är lov och så ska jag verkligen ta vara på det här höstlovet då det kanske är vårtat sista höstlov någonsin!

Student 2010!

Sjuker

Här händer det tyvär inte mycket, all tid denna vecka har gått åt till Fysik B slutprovet som är imorgon. Idag vaknade jag och var ännu mer förkyld än gårdagen så gick bara på dubbel lektionen i fysik och sen åkte jag hem. Har legat och halv sovit hela dagen och har inte så mycket mer ork till något annat. Som sagt det är fysik prov imorgonbitti 8.10-11.10 så får väl se hur pigg jag är, ska dit och göra det iaf, för att se hur det går/ hur jag ligger till, känner att jag inte ligger så värst bra till kanske, hatar fysik, att det ska vara så j*vla svårt.
Nä nu blir det sängen igen..

Less på't

Dagen till ära fick vi redag på matte D provet, visste ju redan innan att det gick käpp rätt åt... men trode ändå att jag skulle ha rätt på endel som jag inte hade,. så jaha., får plugga arslet av mig till slutprovet 8 December ist.
Den här veckan går all tid till Fysik B provet vi har på fredag som jag verkligen fattar nada av.. men jag försöker iaf., bokade av träningen imorn då jag har fått ont i halsen, skitkul, blir som vanligt, om jag nånsin blir sjuk som inte är vanligt så händer det när det är lov, har väl sina fördelar det med kanske om man får säga så ;/
Nästa vecka har vi lov och det ända som är inplanerat är en tripp till Ullared med becks, sen finns det ju en hel del att plugga med förstås.. får se om det blir lite jobb med.
Nä nu blir det lite mer fysik..

                                                     

091018

Helgen har gått fort, alldeles för fort, som vanligt.. Började helgen i fredags med Body Pump på Davids för att senare åka in till krillehôla för att se på Kht-Khc, ishockey alltså. Efter hockeyn vart det hem och se slutet av idol sen vart det lite fredagsmys framför teven. Lördagen vart det lite rättskunskap, stan en snabbis, eller skolgärdet mer.. sen var det bara att slappa och ha det gôtt. Idag söndag har det inte heller bleve så mycket, gjort lite kemi sen fastna jag framför teven efter att jag skjutsade hem filip och sen åkte jag till nobel för att se när filip dömde Khc-Hallsberg. Nu blir det strax ensam mamma söker, men jag kommer nog zappa mellan det och filip och fredrik eftersom att det börjar idag.
Föresten så var jag och mamma och kollade balklänningar i veckan med och jag hittade en som satt perfekt och som jag vart såld på så slog till på direkten så nu är jag klar med det med ;D sen provade vi studentmössor i fredags med så det är beställt! Student 2010 är nära!!
Ayia Napa 2010 kommer bli oförglömlig!
Blev ett ganska ointressant inlägg men ska försöka skärpa mig, ska nog kanske ut och fota lite i veckan om det blir fint väder, förhoppningsvis ngt som kan användas till fotografiska bilden..
nä nu ska jag kila hörs!

Jordin Sparks - S.O.S


Utmanad

Jag har blivit utmanad av Marre (www.anithamarlenlinnea.blogg.se)


Reglerna lyder följande:

Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem. (Jag kom bara på 2 personer! )
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga.
Om personen som utmanade dig har samma bokstav som du får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)



LYCKA TILL!

1. Vad heter du? Frida
2. Ett ord på fyra bokstäver: Fest
3. Flicknamn: Felicia
4. Pojknamn: Felix
5. Yrke: Frisör
6. Färg: Falu Rödfärg
7. Klädesplagg: Fluga
8. Mat: Fiskgratäng
9. Sak i badrummet: Fön
10. Plats/stad: Falun
11. En orsak att vara sen: Full
12. Något man skriker: FAN
13. Film: Flickan som lekte med elden
14. Något man dricker? Fanta
15. Band: Flo Rida
16. Djur: Fågel
17. Gatunamn:
Filipstadsvägen
18. Bil: Ferrari

19. Sång: Falling Down
20. Hobby: Fiska

Jag utmanar: Rebecka och Lina

Veckan

Helgen gick fort, alldeles fööör fort! men sånt är tyvär livet och jag sitter nu här och har matte prov om en timme.. veckan är full av saker så här kommer en liten planering för veckan.


Måndag: Matte D prov 8.10-11.10
Måndag: Prova mer balklänningar
Tisdag: Frisören, klippning plus färgning
Onsdag: Linköping på studiebesök 06.15-18.00
Fredag: Prova STUDENTMÖSSOR
Fredag: Body Pump 16.10
Lördag: Statt, Robin Bengtsson!?


Fredagsmys!

Idag är det fredag och det innebär fredagsmys!
Rebecka och jag har spenderat dagen på Bråtenskolan, den var lärorik då man tittar närmare på vad som försigår i klassrummet igentligen,.
Sen vart det hem, sen stan med mamma en snabbis för att fixa en grej, sen vart det iväg till Davids för lite Body Pump, gött såhär på en fredag, efter det åkte jag och solade en stund också så nu känner man sig lite fredags fresch! ;)
Nu har vi käkat o så här hemma och om några minuter börjar Idol så det blir teven alldeles strax..
Filip är uppe i Söderhamn så han saknar man lite såhär på en fredagskväll, men jag överlever nog, hah nä då, klart att jag gör ;)
Imorgon blir det Örebro med familjen, lite shopping sen ska mamma och jag även spana lite på balklänningar, ska bli kul! När man kommer hem efter det blir det bara att sätta sig med matten igen,. blir inget annat den här helgen, så är det ibland.
Nä nu blir det idol!

It's Friday, I'm in love

Jaha gott folk, då var snart torsdagen avklarad också och då innebär det att det är fredag imorgon! Får dock tillbringa min fredagkväll och resten av helgen utan min man, inge fredagsmys alltså.
Imorgon på dagen så ska jag och becka jobba med vårat PA så vi är lediga från skolan men ska vara på bråtenskolan hela dagen, sen efter det ska jag iväg och köra bodypump sen blir det väl lite fredagsmys framför teven hemma med familjen eller något. Annars i helgen blir det kanske lite örebro med mamma för lite shopping och balklännings spaning, sen blir det en massa matte D plugg för vi har matte prov på måndag morgon, sånt gillar vi inte, speciellt inte att det ligger på en måndags morgon så man hinner inte fråga om man har några funderingar från helgens plugg,. men men..
Nu ska jag nog strax åka upp till nobelhallen en sväng och titta lite när filip dömmer..

  

You spin my head right round, right round

Oh, det snurrar mycket i huvudet just nu, vet inte om det är pga hösten eller något annat.

Först är det att jag är sugen på att fräscha upp håret lite, men jag tänker ett steg lite längre fram för jag är sugen på både mörkt och ljust, men så har jag inte bestämt mig om jag vill ha mörkt eller ljust på balen i vår och ska man ha ljust är det väl bäst och tänka sig för innan jag färgar nu.., vad passar jag bäst i? Mörkt eller Ljust?

Sen är det en massa annat som snurrar typ om vad man ska göra senare i livet nu när skolan lider mot sitt slut. Jag ska inte plugga direkt efter gymnasiet i alla fall,. det har jag typ bestämt. Men sen ska man jobba ett år, spara pengar och resa runt i världen, plugga? vart? usa? är lite inne på tankarna med det är inga stora tankar, engelskan, skulle jag klara det? skulle vara roligt och spännande men det är just engelskan.., vet inte om jag vågar, kan inte någon bara bestämma åt mig så jag vet! ..

090906

Dagen än så länge har bestått av skolan och läxor. Skoldagen var okej, kort dag och det gillar vi, inte ofta det händer på natur ska jag säga. Åkte hem och hittade skolkorten i brevlådan, vart nöjd och det är inte ofta det händer heller haha =) Sen vart det att ta tag i fysik läxan som vi fick tills imorn och sen har jag suttit ett tag med matte D som vi har prov i på måndag, men börjar komma in på de svårare uppgifterna nu så har fastnat lite så jag väntar tills imorn då jag kan fråga Leif., ska läsa igenom kapitlen idag med hade jag tänkt, inte så mycket jag kommer ihåg av det vi har gjort i matte D då vi bara hade matte C i våras när vi gjorde klart den så var ett år sen vi höll på med matte D. Sen ska jag även försöka bli klar med biologiraporten om stimfiskarna som ska in på torsdag. Sen har vi ju lite rättsfall att lösa på rättskunskapen men de ska in v.43 så orkar inte ta tag i det idag.
Efter det ska jag ta kvällen, sätta mig framför teven och bara njuta! hoppas det finns något att titta på bara, annars vet jag inte vad jag ska hitta på...

I got soul, but I'm not a soldier..

Ännu en vecka har gått och det första provet i årskurs 3 är gjort. I veckan har jag mest pluggat, tagit det lugnt och tränat. Igår kollade vi på det sista programmet av idol innan finalisterna är klara, fy fan säger jag bara, det är helt sinnes sjukt, wildcarden och sveriges röstning!!
Idag har jag tagit det lugnt, tog en skön sovmorgon, sen har jag pluggat lite matte D inför matteprovet den 12:e.. resten av kvällen blir framför teven, bara mysa.
Imorgon blir det nog lite plugg igen i form av biologi och rättskunskap och sen har jag Aerobic Dans på Davids på eftermiddagen. Vart inte så värst långt inlägg, men jag uppdaterade lite i alla fall ;)
Ni får ha det så bra!



RSS 2.0