Underbart!


(bilden är ifrån förra sommaren)

Äntligen kom sommarvärmen! Helt underbart väder är det här idag och jag har legat ute i solen nästan hela dagen, jag har även haft dambesök då de kom för att gratta mig, ja jag vet jag fyllde 15 februari, men så kan det vara ibland. Så vi har legat på bryggan och stekt i flera timmar. Vad jag fick i present nämner jag inte här men känner man mina damer väl så vet man inprincip vad jag fick.
Alldeles strax ska jag åka iväg till Becka för att grilla lite och bara umgås och hålla henne sällskap tills hon börjar jobba vid 00.00
Hoppas ni har haft en lika underbar dag som jag har haft!

Bra nyheter!

Nu börjar skolan äntligen närma sig sitt slut för den här terminen och jag har lite roliga nyheter att berätta. Jag klarade kemiprovet som jag verkligen inte trode att jag skulle göra, jag klarade spanska nationella där jag hängde på gärsgårn men jag gav mig fan på att jag skulle ha g i spanska steg två så jag slutade med g,g och ett vg på nationella så där var slutbetyget hämtat! sen har jag även fått g i matte C där det också har gått lite knackigt under året, men jag var nära ett vg där men jag är nöjd med ett g med tanke på omständigheterna. Så nu har man fått lite belöning för allt slit..

I långhelgen som va tog ja det mest lugnt och var med tjejerna, torsdagen överraskade vi Becka ute i hennes stuga, fredagen vart det lunch på stan med Linda och sen fotbollsderby på kvällen och efter det hem till Vicky som hade fredagsmys, lördagen vart det fotboll igen, men då dam match sen efter det vart det pizza och mys hos mathilda för att senare dra vidare ut på stadshotellet. Helt klart roligaste kvällen på väldigt länge där inne, och hela gänget var i fin form. Söndagen vart seg och den gick alldeles för fort, men vi beslutade oss tillslut för att ta en picknick i en park, men vi var lite lata och sugna på skräpmat så det va hämtmat i parken.

Imorgon är det friluftsdag men vi fick inte ihop något volleyboll lag så det blir att gå en lång promenad, men det kan vara mysigt det med! ;D

nej nu ska jag fixa lite innan det kanske bär av på fotboll, ha det bäst!


Emma, ett måndagsbarn




Långhelgen var behövlig, ge mig sommarlov nu!
Orken är inte på topp!

Finns inte så jättemycket att säga om veckan,
tog det mest lugnt. Så skönt.
Eller lördagen bjöd på statt, var inte jättepepp eller egentligen var jag det. Men inte förens jag kom till Mathilda när jag ser att Becka håller stämningarna. Och kul var det på statt den här gången också.
Natten bjöd på efterfest hos Magnus till klockan fem, då vi begav oss hem.
Vi höll "inte hem före fem", alltid något!
Lördagen var lyckad!!

Måndagen bjöd på en lektion som började kl.12.00.
Sen nu snart jag ska jag ut och springa med Becka, blir den "roliga" barkbanan vi tar,
på tal om barkbanan.
Johan
kommer hem på fredag och som några vet tävlar vi varje år i två "grenar". Ett är att jag ska slå han på barkbanan, hans är att varva mig som aldrig kommer att hända men han fattar inte det.
Den andra grenen är typ brunast vinner, båda vi två blir ganska bruna direkt så hoppas vinna den i år!!

långhelg!

Det vart en kort skolvecka denna vecka men det är välbehövligt kan jag säga. Trots att det bara var tre skoldagar har jag hunnit med bokrecension på engelskan, spanska nationella muntligt och kemi prov. Det sistnämnda kan jag ju inte säg att det gick så himla bra direkt... jag fattar verkligen inte, så jävla frustrerande när man ändå vill försöka att kunna förstå :S
nu när vi har fyra dagars ledigt ska jag ta vara på det och försöka sov ikapp lite, har inte allt för mycket att plugga men det finns endel och vi har vårat sista prov för årskurs två till veckan i biologi. Har inte planerat in så mycket än på min lediga tid mer än att jag ska käka lunch på fredag på stan med Linda, kulkul för det var ett tag sen nu, sen kanske det blir utgång på lördag, men inget bestämt än, annars blir det att bara vara och ha det gött med tjejerna.

Just det sen kan jag ju meddela att jag äntligen har fått sommarjobb! så jäkla skönt! så nu är sommaren räddad...
Nä nu ska jag nog dra mig in mot stan och hitta på något kul med Emma och gänget, hörs!


Emma

 

Veckan har varit helt okej, förutom att det har varit mycket plugg.
Efter jag klarat körteorin i torsdags, så ringer Johan på kvällen och kommer med bästa förslaget.
Han hade tänkt att anställa en städerska till hans etta, vilket jag tycker är idiotiskt!
Så vi gjorde upp att varannan helg på sommarlovet ska jag åka upp till Stockholm och städa hans lägenhet.
Han betalar resan fram och tillbaka.
Jag tycker om min bror, vem tackar nej till att spendera halva sommaren i Stockholm utan att göra något och få betalt.
Och eftersom jag inte har något sommarjobb så, why not?
Det är ju liksom inget speciellt som håller kvar mig här.



Melody Club var helt kanon!!
Vem höll i hand med sångaren?! JAAAG!
Tur man hade "pluggat" in låtarna från det nya albumet, fanns typ två låtar som jag inte hört förut.
Dom får helt klart 10 av 10.
Synd bara att alla ska hålla på att trycka och knuffas, har största blåmärket på höften inte nice!

Just det innan Melody Club vare klassfest.
Den blev lyckad vet allt om alla just nu känns det som, haha kanske både på gott och ont!
Gick lite tidigare än de andra eftersom jag skulle gå till min andra halva Frida där stämningen fanns.
Eller gå sprang typ ville inte gå själv, haha!
Jag var taggad, hon blev taggad, vi körde!!

 

 

 

 

 

 

 


veckan

Nu är äntligen denna skolvecka över, jag sitter här och nästan halvsover, funderar på att sova lite fast ute i solen isf så får man gratis bränna :)
Idag hade vi matte C slutprov i fyra timmar, del 1 gick faktiskt bra men del 2 är det lite blandade känslor för, så vi får vad det blir för resultat. Efter provet drog jag och rebecka ner på stan och käkade lunch, fixade lite små saker och sen åkte jag och klippte mig så nu är det gjort också.
Den här veckan har jag även haft spanska nationella och så har vi vart på företagsbesök och jag var på lassarettet, väldigt intressant, sen inte att glömma vi har även dissikerat råtta, det var väldigt kul och intressant, inte alls så äckligt som jag hade föväntat mig :P
Helgen består av en massa plugg och sen blir det nog utgång för att se melody club imorn på statt.. Nästa vecka har jag engelska bokredovisning, spanska nationella muntligt och kemi prov, så jag kommer vara lika upptagen som den här veckan.
Ha det så bra

Emma våldgästar...



Berättade nyss för Frida att det börjar rycka i mina fingrar.
Jag har lust att skriva något, något som antagligen ingen bryr sig om men bara för att jag vill.
Jag har haft en vecka att tycka synd om mig själv, varit sjuk.
Konstigt att allt onyttigt kommer till en just då, men då är man värd det.
Tycker jag i alla fall.

Emma är sugen på Melody Club till helgen, måste se till att bli helt frisk!
Annars får man höra tjatet igen, du borde stannat hemma kolla hur det går!
Ursäkta men vem fan bryr sig?!  18 och singel, kööör!!
Är inte så sugen på statt känner att vi borde vidga vyerna snart. Örebro, Göteborg, Stockholm!
Ge min bror en större lägenhet då skulle jag troligtvis bo i Stockholm, vilket han inte skulle vilja antagligen.
Men jag skulle älska det!

Just det kom på att nyss beställde jag och friday bikini inför beachen!
Och jag gillar det, starkt!
Pusss!



helgen..

Ja helgen har inte bestått av så jättemycket mer än plugg. Tillbringade fredags och lördags kvällarna med tjejerna förstås men hela lördagen och idag har jag pluggat konstant och det kommer jag att göra hela denna vecka också. Har två nationella prov och ett stort arbete som ska lämnas in den här veckan så det finns saker att göra kan jag säga, samtidigt som förkylningen har blivit sämre så det blir ingen träning denna vecka, dels förkylningen och sen pga skolan, har jag tur och inte blir för sjuk kanske jag kan köra något lätt ute i gymmet här hemma. Nä nu ska jag ta en dusch sen blir det att lägga sig i sängen och läsa lite i spanska boken och lite i egelska boken. ha det gött

Livet just nu...

Lite bilder från de gångna helgerna!
Det är fler underbara personer som är med på de här tillställningarna men som dock
inte fastnat på bild, men jag tycker om er lika mycket för det!







långhelg...

Nu var det nästan en vecka sen jag skrev och vi har hunnit med en långhelg! Det var välbehövligt med tre dagars ledigt, valborg firades med de bästa med grillning hemma hos Mathilda. Fredagen blev det örebro och shopping med tjejerna och på kvällen blev det wickan och Sahara Hotnights, lördagen var det fint väder så vi passade på och solade lite och sen var det bara att börja om för att senare se Miss Li på statt. Söndagen vart en seg dag men det vart lunch på som hemma och sen lite mys för att prata igenom helgen med tjejerna. Det var vad jag hann med på den tredagars ledigheten.
Denna vecka är det tre slutprov som gäller, och jag och rebecka klarade av ett idag då vi hade muntligt i engelska B, det gick skitbra då hon fick avbryta oss för att tiden tog slut. Imorn är det skriftligt nationellt prov i spanska och på fredag är det läs och hör nationella i engelska B. Fullt upp som vanligt alltså.
Nu ska jag plugga lite spanska och sen är det fys med handbollen på nobel.


RSS 2.0