Putte..

Hinner inte skriva så mycket idag, har jobbat 8.15-14.30 sen hem och sova och äta och nu strax ska vi iväg för dag 3! Först ut för oss blir Hoffmaestro & Chraa och det kommer bli Awesome!!
Lägger upp bilder från dag 2 imorn eller något, kan bara säga att den var grym!
adios!


Putte i parken Dag 1



Oskar Linnros öppnade festivalen för min del då jag jobbade till kl.18 tätt följt av The Ark, kvällen var super och PIP kunde inte ha börjat bättre... Idag jobbar jag stängning så vid halv tio kommer jag springa upp till IP för att se slutet av The Sounds!!


smultron


Tävling

Jag är med och tävlar på Nelly.com rösta på mig! :)

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


...

Att bättra sig med skrivandet här var lättare sagt än gjort, med datorn intryckt i ett hörn på grund av allt som fixas med huset just nu med målning osv, plus all tid som jag är på Ica Maxi och jobbar så blir det tyvär inte så mycket tid över. I veckan som var var jag och min man hemma själv i huset och det bjöds på jobb, målning och även en grillkväll med några av kvinnorna i mitt liv. Till veckan som kommer nu är det dags för festival här i stan, Putte i Parken närmare bestämt, jag hoppas att vädret är med oss så att det blir en underbar vecka. Men även om det är festival här i stan så är inte Ica stängt och därför ska jag även jobba måndag-lördag den här veckan, och pricken över i är nog att jag har blivit förkyld och att jag har fått tillbaka den underbara rethostan som jag hade i tre veckor efter studenten, jag har redan tröttnat efter en dag och att sitta i kassan och ha rethosta är ingen bra kombo. Det blir alltså att knapra halstabletter. I fredags kom även den första lönen för sommarens hårda slit och man blev glatt överraskad så jag kan allt unna mig någon tripp till storstan med shopping eller någon annan trevlighet sen i höst eller när jag får tid..
Nej nu ska jag kurrera mig lite och det blir nog en slappar dag här hemma idag, är ledig idag och sen så regnar det ute så finns nog inte så mycket mer att göra..


jobbjobbjobb

Dålig uppdatering här jag vet...
Hinner inte med så mycket just nu, jag försöker njuta så mycket som möjligt av det fina sommarvädret som vi har fått och sen så jobbar jag en hel del, men jag ska bättra mig..
Nu blir det duschen sen läggdags, ska upp och jobba imornbitti igen!


RSS 2.0