Förlåt...

Förlåt för den dåliga uppdateringen, men har haft mycket att göra på sista tiden..
Sportlovsveckan gick för fort, han inte ens tänka innan det var helg och dags för kalas. Kalaset var jättetrevligt och jag fick en massa pengar som är behövligt till det jag ska införskaffa mig :) sen så var det ju dags för skola igen då,. är väl som vanligt och vi har en massa läxor + att jag har nationalekonomi prov på fredag som är bland det största på kursen,. blä säger jag.. så det är de jag pluggar nu på timmarna mellan skolan och träningen och träningen och sängen.. Imorn bitti ska jag upp tidigt igen för en körlektion,skönt det ska bli när man har körkortet sen så man inte behöver tänka på det:)
näe nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite nationalekonomi och sen sova,.
sen vill jag även hälsa till min trogna vän och läsare Bert! ;D
sov gott ;)

18 Februari ..

Idag är det den 18 februari och det innebär att pappa blir 45 år gammal och jag har namnsdag, för det är frida idag :) Idag har jag även varit iväg och tagit min sista spruta och sen varit på stan en sväng med mamma.. sen ikväll blir det att dra på hockey.
idag har jag inte rört plugghögen någonting så imorn när övriga famlijen åker till storstenshöjden stannar jag hemma och pluggar :) skönt att vara hemma själv lite med, även om största tiden kommer gå till skolböckerna..
nu ska jag fixa iordning lite och sen åka till hockeyn, ha det så bra :)


Tatuering...

Idag har jag varit iväg och tatuerat mig. har ju väntat sen i september tror jag, och idag var det äntligen dags. men äntligen tänkte jag inte direkt när jag stog där och väntade på att han skulle bli klar, han som var innan mig. Men som tur var hade jag stöd av linda,sofia och annelie. Vet inte riktigt vad jag hade förväntat mig för smärta men som tur var vare inte så farligt, var bara grymt nervös när han precis skulle börja,. men precis vid ryggraden och på vänster sida var det värst, lite knepigt, höger sidan var inge farligt alls, men men,. det tog inte så lång tid och jag kunde stå ut med smärtan som tur var.., nu har jag 1000 regler att följa känns det som ,. närå men ett 5 tal iaf, och sen så har jag en plast på och jag svettas något enormt, men som tur é kan jag ta bort den imornbitti :)
nä nu ska jag nog krypa ner i sängen strax, ska ju upp för att ta sista twinrix sprutan imorn så ;)
pusshej


Happy Birthday!!

Finally, it's my birthday!!
gårdagen var trevlig och bra, gjorde min krogdebut med brudarna och hittade även min bror där inne ;) Walz var väl inte mycket att hejja för enligt mig iaf, men vad gör man inte ;)
vart inte så sent, vart hämtad när det stängde, sen skjutsade vi hem lite folk och sen hem till sängen..
Idag fick jag frukost på sängen efter att jag slängt iväg ett sms om att jag var vaken och pigg nu, fick massa pengar, en bok, och godis :) resten av dagen händer det väl inte så mkt vad jag vet, tårta blir det iaf, sen vem vet om det kmr någon oväntad på besök, kalaset är ju inte förens nästa helg så jag har ju något att vänta på :)
näe nu ska jag göra mig iordning, ha en bra dag ;)

Äntligen

Äntligen är det helg, äntligen är det lov, äntligen är det snart min födelsedag! :D
veckan har gått fort som vanligt, halkbanan gick galant och jag skulle gärna göra det en gång till ;) jag har även hunnit med ett matte prov och det gick inte fullt så bra. På lovet nu ska jag sova ut lite mer på mornarna och sen ska jag plugga,. ingen ro från skolan inte men vad gör man,. jag ska försöka lägga in en extra stöt nu på skolarbetet även om jag är jävligt less på't just nu.. jag har skrivit klart engelska arbetet ikväll, sen har jag biologi som ska bli klar under veckan, matte,spanska ( har snart prov så det är lika bra att börja med glosorna) sen så är det ju till att börja plugga på nationalekonomin som vi har fredagen efter lovet och det är tydligen vääääldigt stort. På söndag är det ju äntligen min födelsedag så imorn på självaste alla hjärtansdag ska jag ut på krogen för att göra min krogdebut, hahah.. På tisdag ska jag även tatuera mig, dagen är kommen så att säga det är ju bokat sen ett halvår tillbaka så.. Idag har jag varit i skolan, fixat lite på stan inför imorn och sen varit och klippt mig, gjorde även slingor så nu är jag mycket mycket ljusare än vad jag har varit nu ganska länge,. fick lite panik när jag såg hårbotten då den var näst intill blond, men jag vänjer väl mig eller? :/ yeeyee..
nu ska jag väl hoppa ner i min mysiga säng,. jag skriver väl på måndag eller nått när jag har lite tid ;)
ha en bra helg.. pusskram

Helgen

Jag är totalt sämst på att blogga just nu men jag ska bättra mig ,.. Helgen har gått fort som alla andra helger,. jag fick inte så mycket sömn fredag till lördag då min hosta inte låter mig sova ifred, inne på vecka två nu tror jag och det tar på en,. men i natt så knarkade jag halstabletter så det dämpade hostan och jag kunde sova, så underbart! Idag har jag varit iväg till badhuset och simmat på förmiddagen, sen har jag pluggat matte till matte CD provet på onsdag och så hr jag pluggat körkortsteori., Imorn är det skolan igen och på kvällen ska jag iväg och kolla på handbollsträningen, har inte tränat på fyra veckor nu tror jag och det tar verkligen kol på mig,. haft as mycke i skolan och varit sjuk, fy fan,. blir ingen träning den här veckan heller som det ser ut, och på sportlovet ska jag tattuera mig och då är det en veckas uppehåll för det.. men men,. :) Nu ska jag forstätta med körkortsteorin
ciao..

Veckans:

Tisdag:
Halkkörning med Becks hela dagen :)

Onsdag: Matte CD prov 08.10 - 11.10

Torsdag: Friluftsdag, förmiddagen ett pass på coloseum och eftermiddagen skridskor i nobelhallen

Söndag: ÄNTLIGEN är det min dag, 18år! :D

Fullt upp ...

Även denna vecka har jag fullt upp, plus att jag har blivit lite sjuk med så har vart hemma en dag. I tisdags hade vi språkhistoria prov i svenskan, helt onödigt att lära sig enligt mig,. vrf ska man kunna olika dialekter osv, det är ju inte direkt så att man väljer en dialekt och sen ska man lära sig att prata den,. eller gör folk det? Sen imorn har vi kemi prov och det får gå som det går, jag fattar verkligen nada i kemi och nu har det varit så mycket annat att jag inte har orka tagit tag i att pluggat så mycket kemi. I helgen blir det att plugga matte till matte c provet som vi har på onsdag sen blir det även att plugga lite körkortsteori, jag och becka ska ju iväg på halkan på tisdag. yeey nu äre inte så långt kvar ;D
nä nu vare plugghögen som väntade ja,. ciao

10 dagar <3


Förlåt ...

Förlåt så jättemycket för den superdåliga updateringen. men jag har tyvär inte haft någon tid över överhuvudtaget. jag har pluggat jättemycket, varit på körskolan, grejat med vårat UF företag, haft 18års fest och mycket annat. jag har inte hunnit tränat mer än en gång på två veckor, ILLA! I veckan som sagt så har jag haft fysikprov, gick väl inte så bra, sen så i fredags hade jag becka emma och sofia 18års fest, enligt mig så var det lyckat, hade kanske önskat lite mer folk, men det var mycket roligt endå :) Igår så var jag iväg och spelade u21 match i torsby mot just torsby, och vi spelade skit dåligt och jag vet att man inte ska klaga på dommarn men det här var det sämsta jag har sett!! det var verkligen dagis.. så de hjälpte till att det blev som det blev, det slutade tillslut 20-20 ., föresten dommarna hade inte ens dommarkläder, måste man inte ha de ? :/
Sen idag blir det inte så mycket att göra förutom att plugga plugga plugga,. börjar blir lte less på't nu faktiskt, i veckan har vi:
Engelska redovisning
Svenska prov
Kemi prov

så det är vad min dag består av idag., men men, så det är väl bäst att jag börja att plugga nu om jag sk få någon ro till kvällen, det är ju final i Handbolls Vm halv 6 och sen inatt är det ju SUPERBOWL!!! får se hur länge jag orkar titta :)
ska försöka updatera lite oftare men det är som sagt mycket nu.
ha det så bra, puss


RSS 2.0