21 Juni

Jahapp då var det ett tag sen här igen..
Det har hänt en hel del sen sist och jag vart än en gång sviken av den personen som jag aldrig någonsin trodde kunde sjunka så lågt. Kan bara säga att när allt kom fram på ett jävligt dåligt sätt och sen fick man det bekräftat så sjönk jag som en sten men nu är jag starkare än någonsin och du är inte värd min energi. Ditt ego och ditt sjuka beslut har fått mig att bli starkare så tack.

Jobbet rullar på som vanligt i en rasande fart och alldeles för mycket tycker jag, men lönen som kom idag var bara ett skönt bevis på att det lönar sig. Träningen på lagret har fått lida en hel del då tiden inte riktigt finns så jag har prioriterat promenader och löpning istället.
Har även hunnit med en hel del utekvällar med underbara vänner och även några födelsedagsfester. Bara en vecka kvar nu innan minstingen i familjen fyller 18, jag ska lära han allt jag kan!
Var ute och sprang idag och jag är så stolt över mig själv då jag fick ett resultat som jag inte har varit i närheten av sen högstadiet! Jag är på g nu, som sagt jag är starkare än någonsin psykiskt och fysiskt och jag är så nöjd med mig själv.

Dagen idag har jag spenderat i solstolen innan molnen kom sen vart det att klippa gräsmattan och senare löpning nu ska jag nog slå på en film och invänta första EM-kvartsfinalen som är ikväll. Imorgon är det midsommar och många tar helgen, jag har nu haft mina dagar ledigt denna vecka så jag går på en 7dagars jobbvecka istället Fredag-Torsdag, Lets Go!

Cya!


RSS 2.0