20100120

Dagarna gå och jag hinner inte med så mycket annat än skolan,träna äta och sova men sånt är livet. Skolan har dragit igång på allvar nu och läxorna bara strömmar in. Bara att hänga i nu, har ju studenten 11/6 att se fram emot! Har fixat lite fler saker nu till balen osv. allt är nästan klart känns det som,. känns gött att inte ha kvar allt till slutet.
Nä nu blir det Matte E läxa innan jag intar sängen för att titta på Polen-Sverige!

Skolarbete


134

Skolan har dragit igång igen och vi är inne på sista terminen nu. Njuter så mycket som går innan allt är borta. Vi har också fått veta än en gång att vi går natur, vi har fått reda på ett antal prov som kommer innom en snart framtid så jag vet vad jag har att göra den saken är klar iaf.
De ringde i dag med och sa att balklänningen var klar och hade kommit, så nu ska den bara läggas upp och sys in när jag vill sen. Sen har jag även fixat så att limmon bokades idag,. nu är vi verkligen igång med planerna, haha men bättre att vara ute i tid än att stå där utan sen.
Nä nu ska jag lägga mig och kolla på teven är genomförkyld så får försöka bli frisk nu, ska greja med vårat PA hela dagen imorn och sen är det öppethus på lördag i skolan och sen Girls Night Out eftersom Emma och Becka fyller nu i helgen och då vill jag verkligen inte må såhär..

-20

Var ute i kylan nyss och fotade lite, tog mest med skolans kamera till skolarbetet men har ingen sladd så jag kan inte ladda in dom, men tog lite grann med min kamera med, ett litet smakprov...


DU är det bästa jag vet...



Fredag

Då var det fredag igen då.. och på tisdag börjar skolan igen, blandade känslor, går ju in på sista terminen nu så har en heldel att se fram emot.
Idag vaknade jag upp hos Filip och vi hade lite filmmys och sådär, sen åkte jag iväg och tränade och nu är han iväg och dömmer i Kil så ska åka till honom sen när han kommer hem.
Tänkte göra en liten bildsammanfattning av mitt år 2009 men min dator kraschade ju i höstas så alla bilder försvann så har inte så mycket att erbjuda, får bli en nästa år istället för då har jag nog en hel del att erbjuda, då har jag varit på studentbal och även tagit studenten, sen vet man ju inte vad hösten har att erbjuda för äventyr när man har jobbat ihop lite cash,..
Nä nu blir det nog teven och växla lite mellan Let's Dance och Handbollsmatchen som visas.. Ha det bra ;)



...

Dagarna susar förbi och jag hinner knappt tänka... Jobbat har jag gjort en hel del med och det är kul. Igår var jag iväg och tränade igen, va ett bra tag sen.. Idag var Filip och jag på stan en sväng och sen åkte jag till Becka för att prata en hel del och även göra vårat PA. mycket mycket trevligt, blev inte så länge var tvungen att åka hem och käka lite o så,. men men, får träffas snart igen så :P
Nu ska jag nog ta tag och rensa min garderob, har gjort om lite i den och har fått mer plats och hyllor så ska rensa lite nu när jag ändå håller på och flyttar om lite :)
jaja back to business...

Saturday

hallåhallå! Dålig uppdatering igen I Know, men men det är ju som sagt jullov och det är det i ca 9 dagar till eller något, underbart!
Nyår var väldigt trevligt, med underbara människor, så som man ska ha det!
Jobbat har jag gjort endel på lovet med och ska jobba på måndag igen, kulkul! :) sen resten av sista veckan blir nog att ta det lugnt, fota lite, inte gjort det så mycket som jag hade tänkt, sen måste jag träffa Becks för att bara prata och ta tag i vårat PA, ligger lite efter det.., haha
Nyårslöften har jag igentligen inga, inga att publicera här iaf, håller de för mig själv då det bara berör mig själv och så kan jag bara bli arg på mig själv om jag inte föjer dem! ;)
Tvn är på och älskling är här, ska nog strax dyka ner i 90210 boxen igen, family är på fotbollscup och kommer hem sent, går lillebror o co. till final spelas den 23.30 så..
nä nu återgår jag till min pojk..
ciao


RSS 2.0