Dagarna som gått...

Nu har det gått ett antal dagar sen jag skrev sist, hade en hel del skolarbete att göra förra veckan så blev inte så mycket tid över till annat. Helgen som varit har vi haft syjunta med tjejerna i klassen och våran fina klassflagga syddes, sedan vart det god mat och dryck och utgång!
Denna vecka är en kortvecka eller ja vi går till och med torsdagen, men vi har inga lektioner onsdag och torsdag för då är det FN-Rollspel och vi hade ju det förra året så i år ska vi vara med och hjälpa till. På torsdag blir det utgång igen, Hoffmaestro & Chraa kommer så det blir nog skitkul, över 500 biljetter sålda redan nu tydligen så!
Idag har jag varit i skolan och sen gymmat, resten av dagen blir slapp har inge plugg så ska njuta av tv tittandet idag..

Let's do this...

Nu går jag in för det här, vad har jag att förlora? Det är värt en chans i varje fall. Kom igen nu. Let's do this!


...det går bra nu

Kort skoldag idag igen, det är inte ofta som det händer på natur så när man slutar strax efter ett så blir man mer än glad. Har pluggat lite historia idag. Sen så drog jag iväg till gymmet för lite pump, där jag även fick med mig Anna Brodin och hennes syster, det gillas. Sen efter den gick jag till styrkesalen eller vad det heter och sprang lite innan jag åkte hem. Tog mig en stor skål med yoghurt,banan och flingor med frukt i, gottgott, nu har jag duschat och nu blir det sängen,. godnatt!


...

Måndag igen då. Skola som vanligt. Tränade direkt efter. Inte gjort ett skit sen dess. Tv blir det resten av kvällen. Huvudet följer inte med idag. Tankarna någon annan stans. Inget mer att säga. Over and out.


You can’t stop her...

I veckan som va hade vi bland annat matte E prov som kan gå hur som helst känner jag, del ett kändes bra men inte del två. I fredags var det en kort skoldag och det var väldigt skönt. Jag och Filip drog direkt in till Örebro, Marieberg för lite shopping, hittade inget i klädväg, bara för att man ville hitta något nytt och fräscht men hittade lite andra småsaker. Lördag vaknade jag upp hos F och det blev en riktig slappar dag, åkte lite senare hem till mig där ingen var hemma för familjen var i säffsen, jag och F gjorde maten till det att de kom hem, sen sent om sidor bestämde jag mig för att följa med Rebecka ut på krogen. Det var Amanda Jenssen, hon var väl bra, inte riktigt min musik tror jag, var ganska mycket folk och väldigt blandat. Det var ganska mycket "äldre" ute, inte så kul kanske :P haha men men
Nu till veckan blir det skolan, inget prov denna vecka men två nästa vecka så får börja plugga till dom, sen ska jag även träna en hel del har jag tänkt, om min tå läker någolunda i varje fall, har haft/har nageltrång men har opererat lite så förhoppningsvis blir det bättre snart, gör ont med skor på så får väl köra utan skor annars ;/
Vi har också nu i klassen börjat fixa lite mer saker till studenten, eller klassen vi är ett litet gäng som alltid tar tag i sakerna för att det ska hända något typ, men nu är vi på g med tröjorna till ayia napa med, awesome!

Pusselbitarna...

Helgen har varit hård men rolig. Skola idag igen och som tur var var det en kort dag. På onsdag har vi studiedag och det kommer ganska passande, dagen före matte E provet så det tackar vi för. Det märks att studenten närmar sig med stormsteg, små men ganska så många pusselbitar börjar falla på plats.

Studentklänning beställd
Balklänning klar (sedan länge iof, men den sys in just nu)
Studentmössan beställd och har kommit
Studentresan är bokad och halva är betald

Snart är det våran tur, Studenten 11/6 2010


100 DAGAR!!!

Idag är det 100 dagar till studenten, 50 skoldagar, 86 dagar till AYIA NAPA , 98 dagar till Balen , ett antal prov och inlämningsarbeten kvar, OCH idag kom studentmössorna. Nu är det inte alls långt kvar och man börjar se ljuset i tunneln.
STUDENTEN 2010, here i come!!!!


ÄNTLIGEN

Äntligen är jag klar med den förbaskade svenskaboken. Nu kan jag ägna tisdag och onsdag endast till biologi (biologi prov på torsdag) och träning, AWESOME! Nu ska jag sova, nattinatti

Back to reality

Ja då var sportlovet över och det var dags för skolan igen imorse när klockan ringde, ville verkligen inte gå upp, sov så skönt och dessutom med Filip bredvid. Skoldagen gick väldigt fort och bra var väl det, Becka och jag åkte och fixade lite med vårat PA efteråt med. Nu är jag hemma och ska strax ta mig något att äta sen dyka ner i boken som ska vara utläst tills på onsdag, hatar att läsa böcker som vi inte får välja själva men men, sen ska jag även titta endel på biologin som vi har prov på på torsdag. Lovet som var har jag både hunnit njuta av ledigheten då jag har vart hemma själv och tagit hand om huset, pluggat lite grann jobbat och en heldag i karlstad med älsklingen. Fick med mig ett par skor hem, vart förälskad.. hahaha
Nä bäst att fixa lite mat nu så att jag kan plugga och få kvällen fri.




RSS 2.0