Barnkalas och sleepover

I lördags hade vi barnkalas här hemma då tjejen fyllde 11år. De fick pizza tårta och de hade även en candybar där de kunde gå och plocka godis och sen stannade alla barn över natten. Trött frida i början på veckan alltså då de sov utanför mitt rum och använde mitt bås till toa här inne. Det var jag, deras gamla nanny och Maddelene som jobbade på kalaset ända fördelen att de är i samma ålder som en själv så man hade något att prata om.
ser nu att jag inte hade laddat över bilderna på datorn än så de får komma vid ett annat tillfälle.

Helgen

Dagarna rullar på här borta på andra sidan atlanten..
Helgen har för barnen varit full med olika barnkalas men jag har vart ledig så det har föräldrarna fått skjutsat runt dom på. Igår (lördag) var jag, Emelie och Moa iväg till Potomac mills mall för att shoppa, hittade ett par jeans shorts på levis, ett par byxor på forever 21, ett par Nike air max och sedan ett par joggingskor från Nike. Väldigt nöjd med mina köp. Efter shoppingen åkte vi till IKEA som ändå ligger i anslutning till mallet så de andra köpte lite svenska matvaror, jag köpte bara påskmust.
Idag tog vi metron in till DC för att kolla om cherry blossom träden hade blommat ut än, några hade men inte alla som ska göra det så fint och maffigt så får nog åka in nästa helg igen om vi får tid över. De senaste dagarna här har det vart väldigt fint väder och varmt så idag hade jag faktiskt shorts på mig, men såklart vart det någon soldis och det började blåsa kallt. Men kändes ändå helt okej att kunna ha shorts på sig redan 7 april. På tisdag och onsdag säger de att det ska kunna bli 82F här som är ca 27C helt galet! Så ska försöka få lite färg på mina vita ben nu till veckan, ansiktet brände jag idag för andra gången trots att jag har solskyddsfaktor på mig. Men det är det helt klart värt.
Imorgon är det vardag igen och uppstigning 6.30 för att få i barnen frukost, pappan ska iväg på jobbresa igen och kommer hem på torsdag så det blir jag, mamman och flickorna hemma.
På lördag är det dags för äldsta tjejens födelsedagskalas så det kommer nog bli fullt upp här och man kan verkligen inte jämföra kalasen här med i sverige. Här går de verkligen in för det. De kommer vara ca 10st och det är allt från pizza, tårta, candybar och sen ska de ha en sleepover nere i källaren, alltså utanför mitt rum, jippi! Men det ska bli intressant att vara med på ett barnkalas också, sockerstinna barn och trötta föräldrar skulle jag tro.
 

David Guetta

Då var helgen och ledigheten över och familjen är hemma igen, det märks verkligen för jag kan inte påstå att jag har saknat skriken..
I fredags mötte jag upp Madelein som jag lärde känna på aupair skolan i NY inne i DC. Vi tog oss mot hotellet vi hade bokat och väl där checkade vi in och gick sedan för att köpa lite mat som vi tog med till hotellrummet så vi kunde äta, prata och göra oss iordning för kvällen samtidigt.
På biljetten stog det att det öppnade 9pm och att man skulle vara där i tid så vi gick strax innan 9 då det bara tog ca 5min att gå till utestället. Väl där fick vi vänta 1 timme innan de släppte in alla i kön och sedan där inne spelade en dj från 10-1 innan David Guetta kom upp på scenen. Killen som spelade innan var inte värst bra och man han både bli trött och få ont i fötterna då det inte fanns någonstans att sitta, men det skulle vi snabbt glömma bort när David Guetta kom upp, det var så galet bra!
Vid 4 på morgonen tog vi oss hemåt och vi somnade säkert inte förens vid 5, hann till och med prata med pappa på viber när de käkade frukost.
Fötterna var fortfarande ömma när vi vaknade av klockan vid 10 på förmiddagen, vi var tvungna att checka ut innan 11. Självklart när jag skulle stänga min väska sprack mina byxor i skrevet så nu har 2 av 3 par jag hade med mig gått sönder och de jag har kvar var de som var mest slitna när jag åkte så jag måste på jeans jakt imorgon tror jag..
Lördagen spenderades inne i DC, Madelein tog sig vidare till Alexandria och jag mötte upp Emelie så vi satt i solen och tittade på folk hela dagen innan vi åkte med min värdmamma hem som hade varit hos frisören. Solen tog så mycket att jag nu har en vit klocka på armen, men den har tyvärr inga visare. På kvällen var vi iväg på bio Temptation, trailern var bättre än filmen tyvärr.
Idag har jag bara tagit det lugnt hängt i Emelie minilägenhet.
 


RSS 2.0