heartbroken

Familjemedlemmarna har flytt huset av olika anledningar för nöjjen så här sitter jag en lördagskväll med ett 10timmars pass i ryggen. Bihålorna värker som aldrig förr och jag tror att huvudet sprängs snart. Har inte bestämt mig än om jag ska iväg och roa mig eller ta en tidig kväll i sängen, ska ju trots allt jobba 9.15-19.30 imorgon.
När jag är själv såhär så brukar jag tänka en hel det, ibland alldeles för mycket för mitt eget bästa som i detta fall. Jag kan inte sluta tänka på allt som hänt den senaste tiden, hur kunde allt detta hända? Var det mig det var fel på? Det var inte menat att det skulle sluta såhär...
Jag skulle så gärna backa klockan och åren för de har varit de bästa åren i mitt liv. Jag skulle göra allt för att det skulle fortsätta som det en gång var...


Det går inte en dag utan att jag tänker på dig...


Kan Dee




Dessa två snyggingar är beställda och på g hem!


Spotify


Kent - 999
Gotye - Somebody That I Used To Know
Maskinen - Liv och Död
Den Svenska Björnstammen - Ett Fel Närmare Rätt
Norlie KKV - Ingenting Står Över Mig
Far East Movement - Live My Life


Hur långt man än har kommit är det alltid längre kvar

Dagarna rullar på och det är redan onsdagkväll. Jag jobbade i måndags och sen har jag nu haft mina två lediga dagar den här veckan så nu väntar jobb torsdag-söndag. Igår var jag ute och gick i mina gamla kvarter där vi bodde förut, gick i skola osv. Så promenaden hamnade på cirka en timme och efter det vart det lunch med Paula. Idag tog jag mig en lite längre promenad så jag traskade iväg hela vägen till pappas jobb och det tog lite mer än 1.5 timme. Så skön känsla när man väl kommer fram. Hade i och för sig tänkt från början att även gå hem igen men regnet började hota och kroppen var lite trött så fick bli bilen hem. Idag har jag även fixat med lite papper som skall skickas in till stockholmskontoret som har med au pair grejen att göra. Resten av kvällen blir lugn är ju hockey på tvn så ska nog sysselsätta mig med det.
Ha det!

Sälen

Nyss hemkommen efter nästan en vecka i sälen. Vi åkte i söndags förmiddag och åkte hem idag då det var 10+ som resten av veckan men ingen sol och ingen ville ändå åka skidor i slasket. När allt var städat och färdigpackat satte vi oss i bilen och åkte hemåt. Nästan prick 16.00 körde vi in i Karlskoga och de var bara att åka raka vägen hem och in med datorn så vi kunde se derbyt BIK Karlskoga-Örebro på tvn. Självklart så vann BIK matchen med3-2 och är just nu på elitserieplats, awesome!
Veckan som gått i sälen har varit så skön, jag har dock bara åkt skidor en dag då jag får för ont i knät men jag kände ändå att jag ville följa med och komma bort från jobbet ett tag då jag känner att jag har jobbat alldeles för mycket senaste tiden, så jag behövde verkligen ett break.
Under veckan har jag även hunnit med att få två nya familjer, den första tackade jag nej till då jag tyckte att vi var alldeles för olika men den jag har nu verkar riktigt bra så jag hoppas att de hör av sig, men jag hoppas inte på för mycket för jag blir bara besviken annars.
Sen är det ju lördag och lönehelg så självklart ska jag iväg och träffa tjejerna för lite fest, det behöver jag!

...


Life is short.
break the rules
forgive
quickly,
kiss slowly, love truly
laugh uncontrollably,
and never regret anything
that made you smile.


nya tag

Matchningarna kommer och går och ingen består, lite så känns det just nu.. Försker att hålla en låg profil för blir bara besviken varje gång de försvinner utan att ens höra av sig. Har tappat räkningen på familjer men är över tvåsiffrigt i alla fall. Har just nu en i Denver, CO med tvilliingtjejer på 2år. Vi får se om de hör av sig eller försvinner.


Värd en tanke!



Ta de här 30min och kolla!

ur högtalarna just nu..


Some, some die young
But you better hold on
so many things i need to say to you
Please don't, don't let me go
and we said we would die together


Laleh - Some Die Young



RSS 2.0