Söndag ...

Idag är det en riktigt slappar dag med en massa plugg på köpet.., i helgen har jag inte gjort någonting och det har varit skönt :P vart lite sent inatt dock för jag satt och pratade med filip till en halv 4 , 4, men det vare värt ;)
Idag är det ju första advent med och det är mysigt,. julen är så mysig, längtar till jullovet ;D
har inte så mycket mer att skriva men,. jag ska iaf plugga lite till nu ;)
ha de så bra. pusshej

...

'Cause nobody wants to be last one there,
'Cause everyone wants to feel like someone cares,
Someone to love with my life in their hands,
There's gotta be somebody for me like that,
'Cause nobody wants to do it on their own,
And everyone wants to know they're not alone,
There's Somebody else that feels the same somewhere,
There's gotta be somebody for me out there.

Nickelback - Gotta Be Somebody

Trött som satan ...

Idag fick jag ju då gå upp ganska tidigt för att ta bussen 06.50, jag hade ju som sagt första körlektionen på körskolan idag, och det gick faktiskt riktigt bra så det känns gött nu när premiären är över :)
Idag har dagen gått i ett hela tiden och den avslutades med en riktigt seg träning då jag är helt slut i kroppen, jag skulle behöva 2-3 dagar med inte en ända läxa och bara få vara, och soooooooooooova, jag går runt som en zombie nu för tin känns det som,.
Men eftersom jag är så trött jämt så ska jag hoppa i sängen nu :)
ha det så bra, pusshej

Tisdag ...

Dagarna går fort och jag får aldrig tid att andas, jag fattar inte? Idag har jag inte hunnit med så mkt,. skolan,hem,körskola,plugga och nu ska jag snart gå och lägga mig för att vara pigg för första körlektionen imorn bitti, 07.30 ska ni hålla er inne ;)
Morgondagen går i ett den med, körskolan,skola,farmor&farfar,träning,hem,plugga,sova ... som sagt när ska jag ha tid att andas?? Det tar på en ganska mycket nu kan jag lova, eller ja hela jävla hösten har varit lika dan, jullovet är efterlängtat även om man antagligen kommer ha endel att plugga, men vem orkar det på ett jullov?! Tänkte ägna en liten tanke till Filip som är på andra sidan jorden, jag saknar dig riktigt mycket just nu, längtar till juni, vill bara se dig!! <3
Nu ska jag lägga mig i sängen och plugga, pusshej

Whoa... it was never my intention to brag
To steal it all away from you now
But god does it feel so good
Cause I got him where I want him now
And if you could then you know you would
Cause god it just feels so...
It just feels so good

Saturday ...

Äntligen så är helgen här igen och jag kan andas ut för första gången på riktigt länge... har inte lika mycket plugg att göra i helgen som jag brukar/har haft de senaste veckorna. Har ingenting riktigt planerat och det är skönt  att bara få vara en stund,.ikväll blir jag hemma alldeles själv och det kan vara skönt det med,. blir nog en massa tv och bara ta det lugnt :)
Inatt kollade jag på serien som är en förnyning av Berverly Hills, fan vad bra den var :P blev nog fast vid en ny serie nu :S:P inte bra,. hahaha,.
Men hoppas att ni har en bra lördag, vill ni något äre bara att höra av sig ;)
Pussshej

/ Frida


Matchen ...

Ja finns inte så mkt att säga vi vann med 36-16, fick in två mål iaf :D
nu ska jag kolla på tv som jag inte har haft tid för på flera veckor,.
pusshej

Gameday ...

Dålig uppdatering jag vet,. men ha haft så jävla mycket i skolan och allt annat den här veckan så har knappt hunnit varit hemma..
Matchen i söndags vann vi med 27-17 och idag är det dags igen,. hemma match, derby mot Storfors,. även de ska åka på stryk ;) haha
har inte så mkt mer att meddela och tiden finns inte heller. ska nämligen äta något nu,sen plugga och vila inför matchen sen är det samling 17.30 ;) kanske slänger in ett inlägg ikväll om hur det gick ;)
ha det så bra
Pusshej

/ Frida

Was just an empty soul until you step into my show

Idag är det lördag igen och det är gött med helg, även om denna helg endast består av plugg :/ Idag har jag pluggat engelska och svenska litteraturhistoria har prov på båda två i veckan som kommer,. Imorgon får jag dock lite avbrott iaf då jag har match mot Kristinehamn borta med U21, och vi ska åka hem med seger...
har inte så mycket mer att säga just nu,. vill ni rädda mig ifrån pluggningen ikväll kan ni väl höra av er ;) bara att ringa eller smsa..
ha det så bra ;)
Pusshej

/ Frida                                               3 kvar nu bara !

Härlig seger ...

Yep, vi vann idag mot Helton hemma och siffrorna skrevs tillslut till 18-17 .. kunde ha varit några måls skillnad då vi slarvade lite på slutet, men jag tyckte att det var en riktig kämpa seger idag och jag är nöjd :)
Matteprovet idag gick väl sådär, första delen var skitsvår medans del två kändes jättebra, så vi får väl se hur det går :)
nä nu ska jag kolla igenom spanskan en sista gång, ha det så bra ;)
pusshej

/ Frida

mycket att göra...

Japp, nu sitter jag här då, nyss hemkommen från körkortsteorin.. var inget som var speciellt svårt idag.. Imorn 08.10 har vi matteprov i tre timmar i matte C och D så måste plugga in alla bevis nu innan kvällens slut., Imorn har jag även handbollsmatch hemma mot Helton och jag är taggad till tusen för det var ett tag sen nu man spela, sen att det är mot Helton gör en inte direkt mindre taggad. resten av veckan är väl ganska lugn, ska träna lite egna pass och även börja plugga på svenska och engelska proven som kommer nästa vecka., det är det sista vi har nu innan jul, så jävla gött ska det bli, efter som vi har haft en massa prov nu sen vecka 42.
Men nu måste jag som sagt plugga matte,.
ha det så bra, pusshej

/ Frida

Helgen ...

Igår var det öppethus och helgen har förskjutits helt. var väl inte så roligt direkt vi hade matte och fysiklabb. resten av dagen satt jag hemma och dega.. idag är det farsdag så har grattat pappsen och varit på hockey med Linda..
Imorn är vi lediga för att vi va i skolan igår,. så imorn ska jag bara plugga, har spanska arbete,matte till matteprovet som är på onsdag och lite fysik.., sen på kvällen är det handbollsträning.,. I fredags var vi på Berhn arena och kollade friday night lights och grabbarna skötte sig jättebra,. det är nog inte sista gången vi ser något därifrån.,

det är väl min helg,. ska försöka uppdatera lite bättre den här veckan,. men det är som sagt ganska mycket i skolan ändra fram till jul ifall jag är frånvarande,. ha det så bra,.
Pusshej

/ Frida

Fullt upp ...

Helgen är över och skolan står och bankar på dörren,. kommer inte alls att vara pigg imorn bitti när klockan ringer. Den här veckan kommer jag inte ha tid att blogga antagligen för jag har fullt upp hela veckan..

Såhär ser min vecka ut:

  • Spanska Prov
  • Biologi Prov
  • Idrottsarbete
  • Teorikursen startar
  • Två Handbollsträningar
  • Amerikansk fotboll örebro (friday night lights)
  • Öppethus skolan (lördag)
  • Nu förstår ni att jag har fullt upp,. men ni får ha det så bra ;)
    pusshej

    / Frida






    Helg ...

    Lovet är snart slut,. skit också och jag längtar redan till jullovet.,
    gårdagen var jag i örebro hela dagen,. när jag kom hem ringde becka och fort som fan sprang jag in i duschen och gjorde mig iordning inom en timme, sen åkte jag till becka och där var det några fler brudar :) vi skull igentligen på fest men det blev inte riktigt så,. efter en jävligt kall kväll så vare skönt att komma hem till sängen :P
    Idag har jag inte gjort så mycket, övningskörde lite förut, och sen har jag pluggat lite med.. Imorgon blir det plugga hela dagen.,
    Vill ni något är det bara att höra av sig,. är ändå hemma ;)
    Pusshej

    / Frida


    RSS 2.0