Onsdag

Onsdag idag, veckan går så fort. Just nu sitter jag på vårdcentralen för lite tester, ingen allvarligt, sen har jag tänkt komma till skott med mitt nageltrång nu när jag ändå är här, har ju dragits med det i snart ett halvår. Sen blir det hem en sväng innan det blir jobb 14-17

allt rullar på...

Veckan rullar på och likaså jobbet, ska även jobba några timmar imorgon. Just nu går jag och funderar en hel del.. en del är om framtiden, skulle vara så skönt och veta vad man vill med livet så man slipper grubbla så mycket. Sen är det en annan grej som är om några månader jag både vill och inte vill, tjejerna ska till thailand i 6 veckor och jag kan ju följa med om jag vill, men då får jag ju antagligen sitta "ensam" på planet och jag som är så flygrädd, men skulle ju vara en grym upplevelse och lite värme på vinterhalvåret skulle ju inte skada och det skulle även innebära att jag och två till fyller 20 där nere,. gaaah hur ska jag göra!??

Helgen

Ligger här i sängen och kan inte sova, fast jag borde för jag ska jobba imorn förmiddag. Helgen har gått fort, blev inringd i fredags så jobbade några timmar på förmiddagen sen på kvällen var det 25års kalas för min kusin. Vart inte kvar så jättesent eftersom jag skulle upp och göra högskoleprovet på lördagen. Lördagen gick som sagt åt till att göra prov, sen vart det en lugn kväll för att filip skulle upp och dömma ishockey idag. Idag, söndag har jag inte gjort alls mycket, sov ut imorse sen hem käka, säga hejdå till min bror som åkte tillbaka till linköping, men han kommer hem igen nästa helg för då fyller han 25. Jag tog även ett varmt och skönt bad nu på kvällskvisten och det var välbehövligt att få slappna av lite. Imorgon blir det jobb 9.15-14.30 sen ska jag även hinna med och träna klockan 18.

Vecka 42

Måndag: Rensa garderoben, Indoor Walking 17.00
Tisdag: Indoor Walking 12.00, Jobb 15-21.30
Onsdag: ?
Torsdag: Indoor Walking 12.00, Jobb 16-21.30
Fredag: 25-års kalas!
Lördag: Högskoleprovet 8.30-16.20
Söndag: Vila


Helgen

Fredagen fick jag börja jobbet lite tidigare än planerat men det gjorde inte mig någonting då det inte blivit så mycket jobb den veckan. Det var grymt mycket folk som handlade i fredags vet inte vart alla kom ifrån, haha. Hade ju min första lördag&söndag ledigt på väldigt länge så jag har tagit vara på varje sekund till fullo. Började lördagen med Body Pump fast jag var så opepp hasade jag mig iväg och det är ju så underbart skönt efteråt. Sen åkte vi hem till filip en sväng och sen vidare till mig där jag gjorde mig iordning och sen åkte vi iväg på hockey. De vann för en gångs skull så vi valde ju rätt match att gå på ialla fall efter det åkte vi till Katrinedalskrogen och käkade mat, så mysigt! Slutet av kvällen vart framför teven med bra sällskap så jag klagar inte! Söndagen tog vi en skön sovmorgon och sen åkte vi in till Örebro för lite shopping, var filip som skulle hitta jeans och lite sånt men vart nog jag som shoppade mest, inte bra inte bra.. haha
Söndagskvällen bestod såklart som varje söndag med amerikansk fotboll på teven och igår var det som tur var Patriots! och de vann med så det var ju gött.
Vart kvar hos filip över natten och han gick upp till jobbet vid 8 imorse, jag låg kvar så skönt. Åkte hem hit vid 11 och eftersom jag inte ska jobba idag så har jag bokat in mig på indoor walking vid 17.00.
Nä nu ska jag ta och rensa garderoben, det behövs verkligen!!

12 Oktober 2010

Det var ett tag sen jag skrev här, men jag har jobbat och sen så funkar inte min dator riktigt som den ska, eller ja internet gör lite som den vill! Ska ställa mig och laga mat alldeles strax och sen ska jag iväg och jobba ett kort pass, 16-19.30 alltid något. Imorgon ska jag också jobba och även på fredag sen är jag ledig lördag och söndag så Filip och jag ska gå ut och äta på lördagkväll då. Är ju även den 12 Oktober idag och det innebär att vi har varit tillsammans i 4.5 år! Tiden går så himla fort, men jag njuter varje dag och jag älskar honom bara mer och mer för varje dag som går!
Nej mat var det ja!


Året var 2006, länge sen!!


Indoor Walking


Nu har jag precis kommit hem från mitt första pass med indoor walking och det var verkligen skitkul! Bokade in mig på torsdagspasset med som är kl. 12.00
Passar så bra med att det redan är pass vid 12 på dagarna när jag nästan alltid börja jobba runt 16.



RSS 2.0