AYIA NAPA, Here we come!!

Då åker vi då!! om 40 min går bussen och jag är packad och klar, väskan alltså haha!
Då ses vi om en vecka då! ha det så bra för det ska jag ha!

AYIA NAPA

Dagarna går och imorgon bär det av till Arlanda och AYIA NAPA!! Ska bli så grymt bra, längtar som satan nu. Idag har jag fixat det sista inför resan och sen var vi till skolan en sväng och fick reda på resultaten från matte E provet och där är jag godkänd med så jävla gött!
Nä nu blir det lite mys i soffan, sen dusch och sen blir det sängen, imorgon drar vi!!
Mer uppdatering om en vecka!

Awesome

JAG KLARADE GODKÄNT I FYSIK B, AWESOME!!!
Är skitglad just nu och kommer nog kunna leva på det här ett tag, ja i alla fall tills på tisdag för då är det Matte E slutprov, sista provet vi har...
Lämnade även in Historia A Fördjupningen idag så nu är det "bara" två biologi fördjupningar kvar..
Nä nu ska jag njuta av det här, plugga lite matte sen iväg och jobba 17-21.15


Kroppspeelning

Igår var jag i väg på en kroppspeeling med ryggmassage, det var hur skönt som helst och nu är huden ren och fin tills vi åker utomlands den 28/5


13

13 dagar kvar tills vi åker till värmen men jag har endel kvar att göra i skolan.
Detta är de som är kvar

Historia A fördjupningsarbete
Matte E slutprov
Biologi B fördjupningsarbete
Biologi Breddning fördjupningsarbete

Det är bara att hålla ut nu, ge mig krafter...

Långhelg..

Det är långledigt från skolan den här helgen, eller ja fyra dagars ledigt men det tackar man inte nej till. Har en del att plugga men har tagt de med en nypa salt lite sådär, har i alla fall börjat med historia arbetet som ska in på onsdag. Jobbade igår några timmar och även så idag. Blir bra när lönen kommer innan resan sen! När jag kom hem från jobbet la jag mig i solen en sväng sen vart det grillat ute i det fina vädret och nu blir det dusch och sen ska jag till F. Imorgon blir det Örebro för F har match så ska med in och kolla på det, kvällen blir det nog lite historia plugg. Veckan som kommer nu har jag fullt upp, en hel del plugg och sen har jag jobb, massage och frisören att besöka, ska kolla vilken frisyr jag ska ha till balen. Nej ny blir det duschen..

Fysik B

Ja då har man skrivit av Fysik B idag då, känns väl sådär efteråt, lite blandade känslor som sagt så det kan gå hur som helst tyvär ;S men jag får hoppas på det bästa.. Slutade efter provet så nu är det bara en dag kvar till långhelg, Awesome!
När jag kom hem satte jag mig i solen en stund, har fått springa ut och in mellan de stora molnen som kommer, nu blir det nog en dusch och sen blir det att ta tag i nästa projekt som finns på ska-göras-klart-innan-AYIANAPA-listan.. ska nog göra klart svenska uppgifterna och sen börja med historia fördjupningen har jag tänkt! Kvällen är ännu inte bestämd, blir nog Filip och sen se Sverige-Frankrike i hockey VM..

...

Dagarna går och jag bara pluggar känns det som.. Fysik B plugg råder varje dag just nu då det är slutprov på tisdag den 11/5 längtar inte direkt, isf tills det ska vara över.. uussch.
Idag fick jag resultatet av högskoleprovet på posten med, gick väl inte så värst bra kanske men så är det väl första gången hoppas jag, får ge det en ny chans till hösten skulle jag tro. Fick även taxfree katalogen idag med så nu längtar man ännu mer till studentresan, 23 dagar kvar nu!
Idag har jag fixat med telefonen som skall skickas på lagning då den bara har lagt av, sen skall den gamla studentmössan skickas tillbaka för den nya kom igår och den var så grymt mycket bättre så nu har man en vit mössa äntligen, den andra var beige inte snyggt alls!
Har inte gjort någon fysik än idag, har ingen ork men det är väl bara att göra nu när jag har skrivit det här. Annars ikväll blir det nog bara att ta det de lilla lugna med lite teve å sådär.. haha
Imorn föresten har vi cooper-test på idrotten, pricken över i liksom, fy fan jag kommer dö, kondisen är inte på topp just nu och hans sketna tabeller som man ändå inte kommer passa in i, förhoppningsvis klara jag gränserna, men det märks.


RSS 2.0