jobbjobb...

Idag vart det att stiga upp tidigt ifrån sängen, men ville verkligen inte, var så varmt och skönt där, men började ju jobba 7.45 så det var bara att kliva upp. Jobbar imorn igen men då får jag sovmorgon så det är lugnt! :)
Har inte gjort så mycket annat idag, har ont i huvudet så ligger mest i sängen, Filip är i Söderhamn med så han ser jag inte förens på onsdag!
När jag kom hem idag kom mamma med Hmtidningen som hade kommit idag, jag som längtat att den skulle komma så man kunde hitta någon ny bikini till Ayia napa i vår osv,. sagt och gjort, blev två nya bikinisar och ett påslakanset eller vad det nu heter till sängen, mys det! :D

Jul 09


Jullov...

Ja då var man hemkommen från skolan och även från stan, var med mor och far och fixade lite småsaker.. Nu har vi inprincip jullov för imorgon har vi bara julavslutning. Ska bli riktigt skönt med lite lov, det är vi värda..
Resten av dagen idag ska jag bara ta det lugnt, ska njuta lite..
När jag kom hem idag hade jag ett paket i brevlådan med mitt namn på, trodde först att det var mitt armband som jag har beställt men det var så mycket större än ett armband och när jag klämde på det var det fler saker i,. jag hade verkligen inte en blekaste om vad som kunde vara där i. När jag öppnade var det saker från Maybelline New york i,. vad nu.. det måste ha varit från tävlingen jag var med och tävlade i, i oktober, så man får bara tacka och ta emot, en fin julklapp tycker jag! Det gjorde min dag iaf, trodde jag aldrig, men nu är jag riktigt glad! :D


Frostbite


Pepparkaksbak...


Finally...

ÄNTLIGEN, jag då har man skrivit av Kemi B, så nu ska jag aldrig mer läsa kemi.. Provet gick väl sådär, men jag pratade med läraren och det såg ut som att jag skulle få g iaf och det räcker gott och väl!
Resten av dagen nu ska jag bara njuta, sista provet gjort inför jul så jag har bara ett biologiarbete kvar.. sen är det bara halva 3an och studenten kvar, shit jag tar snart studenten! Studenresan och allt är så nära nu! :D
Man vet ju vad man har att längta efter när det kommer tuffa tider med skolarbeten och etc. till våren... 


Kemi B

Jag vet att det har varit dålig uppdatering de senaste dagarna men det är för att jag pluggarpluggarpluggar och åter pluggar.. Har slutprov i Kemi B imorgon och jag förstår verkligen nada., men jag har pluggat och förhoppningsvis räcker det till ett G i varje fall.. Imorgon när jag kommer hem ska jag bara njuta, är nämligen bara ett arbete som ska in den 21/12 annars har vi ingenting kvar nu innan jul, så sköööönt! Så jag har tänkt att baka pepparkakor imorn bara för det!
Nu har snön kommit med, är inte jättemycket och inte jättelite med det duger helt klart, halkigt att köra bil är det också men bara man anpassar sig så går det bra..
Nä nu är det bäst att jag fortsätter att nörda mig i kemiboken så jag kan få sova i tid ikväll ;)

Tänd ett ljus...


...


Higher

Fredag igår, och det innebar idolmys och fredagsmys.. Tycker att det inte spelade någon större roll om vem som vann, men Erik är värd segern. Sen är det vääldigt mycket prat om hans flickvän just nu,. haha jag har ingen direkt kommentar till det.. Tyckte att IDOL-låten var den bästa som gjorts hitills, fastnade på hjärnan direkt.
Idag sov vi länge, var ganska trötta efter lussenatten.. Har inte gjort så mycket idag, städat och sett flickan som lekte med elden, borde plugga lite kemi med, så det får det väl bli innan man lägger sig idag.
Resten av kvällen ska jag mest ta det lugnt och titta på teven å så, Filip är på Örebro slott och äter middag med Am.Fotbollen så han får man inte se ikväll, men jag klarar mig förhoppningsvis ;) haha

Torsdag

Idag händer det inte så mkt, var tänkt att åka iväg på lussevaka men det verkar som att det inte bara blev klassen så det blir nog inget för våran del, har inte bestämt mig hundra än så får väl se :)
har inte så mycket mer att tillägga idag! :)

Bli medlem..

Bli gärna medlem här! ;) http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=256864

Bli medlem och få gratis biobiljetter...

Jag har just blivit medlem på gratis bio, bli det Du med, klicka på länken nedan. Det är super enkelt och super kul Det enda du behöver göra för att på poäng är att blogga i din egen blogg om gratis bio. (endast en gång per vecka). Och genom att du bara bloggar om gratis bio kan du sammtidigt vinna 500kr att shoppa för på nelly.com. Hur bra som helst! Så bli medlem och börja blogga! ;)

www.gratisbio.se



Matte D

Idag skrev vi av matte D och det är så j*vla gött att det är över nu.. då är det "bara" kemin kvar och några små arbeten innan vi kan gå på jullov!
Efter skolan idag åkte jag och Filip in till örebro för att shoppa lite, jag hittade inprincip inget, en hylla och ett träningslinne, Filip däremot hittade en hel del...
Nä nu ska jag ta duschen för att sedan ta sängen lite tidigare idag! Är väldigt trött, matten tog all energi som jag hade kvar..

Love conquers all

Idag har allt gått i ett, skola till ca 16.30 sen var det stepcore på davids 17.20. Nu efteråt har jag mest tagit det lugnt, ätit osv. Imorgon är det skola som vanligt, sen ska jag hämta mamma o så ska vi åka direkt till örebro, ska fixa lite julklappar sen lite shopping i övrigt. Har inte så mycket mer att tillägga tror jag, inga bilder har jag heller, men men...

091201

Idag var det en ganska så kort dag i skolan, den enda vi har så det är skönt, speciellt idag när jag inte var på humör alls för skolan.. Sen vart det hem till filip, jag pluggade matte och fysik och han spelade tv-spel som vanligt, sen bar det av till davids där jag körde bodypump idag.
Imorgon är Rättskunskapen inställd så vi får sovmorgon, det gillas, inget illa menat men det hade aldrig hänt om  lektionen var på bergslag, men nu är vi ju på bregårn,. haha
Annars är det en lååång dag imorn, sluta 16.30 och då blir det att ta sig till davids igen för stepcore 17.20.
Nä nu ska jag mysa lite sen blir det sängen tidigt för att vara pigg imorn!


RSS 2.0