slappar dag ...

Vart inte så värst sent igår, vi hade ingen stanns att vara så vi var ute i 2-3 timmar så vid halv 12 vare så jävla kallt så jag drog hem. Satt uppe till 1 här hemma och gjorde inget speciellt, somnade som en stock och vaknade halv 10. Idag blire till att plugga matte och fysik, sen kanske det blir lite övningskörning vi får se. Helgen har gått fort som vanligt och imorn är det skola igen. Tisdag ska vi iväg på exkursion och jag är med i djurgruppen, det blir nog kul ;)
Nu ska jag slå på en film eller ta tag i skolböckerna, vi hörs ;)

/ Frida


gårdagens outfit ..

partyparty ...

Ikväll bär det av hem till Becka där vi ska vara några tjejer först sen får vi se vart det bär av :)
Hörs mer imorn, det är bara att höra av sig om ni bll något ;)

/ Frida

fredag ...

Idag var det ju då "lekdagen" eller vad man ska kalla det, hade sjukamp på förmiddagen då vi kom delad tvåa, mycket bra resultat av klassen tycker jag, Nv3a/Te3a vann :) Sen efter det var det lunch och sen skulle vi till björkborn och alfred nobel. var väll sådär man har ju sett det mesta när man var liten så det var ju inte första gången precis.
Idag ska jag bara ta det lugnt, skulle vilja få tag i min pojkvän men det blir nog svårt, men jag bara måååste prata med honom.
Imorn blir det tjejmys och eventuellt senare fest :) sen på söndagen blire mest att ta det lugnt och sen plugga en massa...
Ha det så bra, hör gärna av er.

/ Frida

dagarna går ...

Snart så är även denna skolvecka avklarad och det har gått fort, imorn är det en så kallad lära-känna-dag i skolan så vi ska ha sjukamp på förmiddagen i gympasalen och sen ska vi till Björkborn och kolla på nått.
I helgen ska jag nog mest ta det lugnt, vara med tjejerna på lördagen och sen så ska jag väl plugga.
Har inte så mycket mer att säga just nu,
Ha det så bra
/ Frida

I thought it would last forever <3

Lördag ...

Äntligen så är det lördag igen och första skolveckan är avklarad, skolan har varit bra och veckan gick ganska så fort faktiskt, man känner på en gång att allt bara flyger förbi, så det blir nog snart sommarlov igen ;D
Idag vaknade jag tidigt fast jag kunde sova ut, men 08.30 vaknade jag och var klarvaken. Tog det lugnt efter det och sen vid 1 åkte jag plus familjen in till Kristinehamn för att kolla på filips brors ishockeycup :)
Imorgon blir det antagligen att kolla på lillebrors fotbolls match och sen kanske lite övningskörning och sen en massa plugg ...
Nu ska jag sätta mig och läsa cosmopolitan som jag köpte förut ;)
Hör av er om ni vill något, ha det så bra

/ Frida


Jag älskar dig <3

första veckan ...

Snart har en skolvecka gått och det går så himla fort, känns inte som om vi redan har gått tre dagar, men det är ju positivt för då är det snart sommarlov igen ;D
Jag har inte bloggat så mycket den här veckan för att de har varit fullt upp hela tiden, skolan plugga träning och sen en massa annat och när jag har suttit vid datorn så har det mest varit på morgonen innan skolan och då har jag svarat på Filips mejl :)
I helgen har jag inte så mycket planerat, lite läxor, antagligen lite övningskörning och sen blir det väl att ta det lugnt, få se om vi tjejer hittar på någonting ;)
Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det att gå och lägga sig och läsa svenska boken som vi har fått ;)

Ha det bra

/ Frida

första dagen ...

Då var första skoldagen avklarad, två lektioner hade vi, fysik och dubbeltimma svenska.. och såklart fick vi fysik uppgifter i hemläxa, leif gör allt för att vi inte ska bli sysslolösa på dagarna :)
Åkte eller ja, jag gick till pappa på jobbet efter skolan och var kvar där till fyra, sen handlade vi lite smått och är jag kom hem gick jag in i mitt rum för att kolla om jag hade fått något mejl, men jag såg istället att någon hade skrivit på msn och denna någon var min pojkvän och han var fortfarande inloggad så underbart, vi satt och pratade i kanske 20 minuter innan han var tvungen att lämna datorn vidare, han hade det jättebra och första träningen hade gått super bra, sen skulle han kanske ladda upp bilder ikväll så längtar tills imorn när jag får se dom :)
Jag förstår nästan inte hur man kan tycka om en person så mycket som jag gör, blir liksom varm i hela kroppen av att bara prata med honom. <3
aja nu måste jag tyvär plugga men kanske skriver ikväll annars så skriver jag imorn ;)
Ha det så bra

/ Frida

Filip Berglund - Jag älskar dig <3

god morgon ...

Japp, sitter när nu och väntar på att mamma ska hämta upp mig för att åka till skolan., börjar 10.00
Skriver mer sen när jag kommer hem idag ;)
Ha det bra

/ Frida

Kräftskivan ...

Nu har gästerna/släkten dragit hem efter en jättetrevlig och rolig kväll, mycket prat och många skratt det är alltid kul :) Bror och kusinerna hade planer på att få in mig på statt ikväll men det rann ut i sanden då kvällen blev sen och det blev allt mer fulla ;) men men, det är ju bara ett halvår kvar så det är ingen big deal ;D
Nu ska jag bara sitta och vänta på att damernas handboll ska börja 03.00, sen imorn blir et nog att sova ganska så länge och sen ta det lugnt, kanske färga håret fram åt kvällen vi får se.
Jag hoppas att ni har haft det en trevlig kväll/natt för det har jag haft iaf ;)
Ha det så bra

/ Frida

Otroligt ...



Han är helt otrolig, Usain Bolt , 9.69 på 100 meter + att han utklassar alla andra totalt, helt otroligt!
Helt klart bäst i OS hitills, även om Michael Phelps är solklar favorit att titta på i OS enligt mig ;)

Det bjuds på fest ...

God förmiddag ;)
Ikäll kommer släkten hit och det innebär kräftskiva, blir förhoppningsvis en riktigt trevlig stund, fast känns lite konstigt eftersom min pojke inte kommer att närvara :/ :)
Igår kom äntligen våra scheman ut och det såg väl ganska bra ut, det är två lektioner som jag tror att jag inte kommer att ha men jag vet inte, franska/tyska lektionerna har jag inte iaf ;)
Idag ska jag bara ta det lugnt, ska hoppa in i duschen alldeles strax och sen ska jag nog kolla på OS ;)
Ha det så bra, hör av er om ni vill något

/ Frida


Äntligen fredag ...

Äntligen så är det fredag igen och det innebär heeeeelg, så underbart skönt ska det bli, sista helgen med nu innan skolan startar igen. Det är blandade meningar om att börja skolan igen, på ett sätt ska det faktiskt bli skönt för jag har ändå inte så mycket att göra på dagarna, det ända är väl att man inte orkar ha lektioner igen, det är väl därför man inte vill tillbaka till skolan :)  Idag har jag storstädat mitt rum, det var ett tag sen så det behövdes, sen senare vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske lite plugg jag får se, sen ikväll ska jag iväg och kolla när storebror spelar fotboll, får se hur det går då :)
Nu ska jag fixa håret , är det något ni vill fråga om eller undrar över så är det bara att fråga, ;)

Ha det bra
/ Frida


Några låtar som jag tycker är bra ;D

Natasha Bedingfield - Pocketful Of Sunshine
Coldplay - Violet Hill
Lady GaGa - Just Dance
Kurt Nilsen - Rise To The Occasion
Girlicious - Like Me

lägg dags ...

Kvällen blev rörig och händelserik, går inte in mer på det, fick prata ut med några vänner och ni vet vilka ni är tack för det <3   Nu ska jag hoppa ner i sängen så hörs vi imorn, sov gott allihopa ;)
Pussshej
 
/ Frida

varför ?

Jag vet inte hur jag ska börja, vad jag ska säga och hur jag ska sluta.
Jag kan bara säga att jag är så jävla grymt besviken och jag fattar inte hur du kan göra såhär mot mig.
Hur ska jag klara det här nu hade du tänkt?

mysstund på stan ...

Jag Emma och Becka träffades utanför paris kl. 4 idag för att ta en fika, det var ett tag sen vi sågs sist så det var ganska så mysit faktiskt, prat och skratt är alltid roligt :) Men det vart en liten besvikelse när vi kom in då vi såg att kladdkakan var slut, men det fick bli daimtårta och cola för min del. Efter fikan vart det underklädesprovning för min del men jag hittade inget som var specielt bra, gick sen vidare till Bokia där jag köpte fem, ja fem böcker faktiskt så nu får jag nog bli en riktig stor läsare här framöver :)
Det är ju torsdag idag och inte alls många dagar kvar till skolan och våra scheman finns fortfarande inte att ta del av på internet, illa
men men sånt är livet, nu ska jag iväg och äta pannkakor, mumms ;)

Ha det bra
/ Frida


fika ...

Yep, ska ner på stan nu och fika med Becka och Emma, så vi hörs sen ;)

Pussshej / Frida

det känns att man lever ...

God morgon/förmiddag, sitter här och funderar på vad jag ska hitta på idag, och har faktiskt inte en blekaste, men det kan vara skönt det med. träninsgsvärken känns sådär lite lagomt efter gårdagens träningspass, jag kan säga att lår och rumpa mår ganska så bra.
Det var mysigt imorse när man slog på datorn och såg att man hade fått ett nytt mejl från älsklingen inatt igen :) den här gången på svenska, han har det bra och många nya vänner har han fått (:
hoppas att våra scheman kommer ut idag med, den andra skolan kan redan se sina men inte vi inte, vill se hur långa dagarna blir ..
aja nu ska jag göra mig iordning, ha det bra .

/ Frida

Kärleken och saknaden är stor, men vi klarar det här <3

äntligen ...

jaaa, äntligen har jag fått höra något ifrån min älskling, det var ett kort men jättefin mail. Han berättade att resan hade gått bra och att jag kommer få bilder inom kort på när de åkte båt på manhattan osv :) han hade shoppat loss och allt var superbra så då kan jag inte vara lyckligare ;D
Sen avslutet på mail:et kan man ju inte direkt klaga på och jag fick änu ett besked på varför jag älskar honom så mycket <3
Nu ska jag snart iväg och träna så hörs senare ;)

/ Frida


None

I brist på annat ...

God förmiddag eller vad det nu är ;) haha jag sitter här och har inte något att göra, som vanligt nästan.. Men ska nog ta tag i fysik böckerna igen för att försöka få klart det.
Jag har börjat insett att jag och Filip är ganska långt ifrån varandra trots allt, dom ligger 7 timmar efter oss, så det är ganska stor skillnad emot här hemma, men men.
Ikväll är det handbollsträning igen och det är gött de :)
Sen vill jag bara säga grattis till Niklas Hårstad för han to körkort idag så grattis,grattis :D
Nä nu ska jag hitta på något annat, ha det så bra.

/ Frida

tråååk ...

japp, nu sitter jag här igen då, har inte så mycket att göra, dagen har både gått snabbt och segt, har inte haft så mycket att göra idag mer än plugg, vart inte klar men får väl göra mer imorgon.
Imorn kväll är det träning igen och det är gött de, från 18.00 - 21.00 :)
Har inte så mycket mer att säga än att jag har tråkigt, så hör av er ;)

/ Frida

12 augusti ...

Idag är det tisdag och jag måste plugga fysik, känns kanske inte så jättebra men det är behövligt. har ialla fall gjort hälften nu så då ser det ju lite ljusare ut :)
Idag är det också Filips och min månadsdag, kanske man inte direkt firar men tanken på hur länge det är gör en glad och inser att tiden går ganska så fort, så det borde gå som en blinkning innan han kommer hem. 2år och 4 månader har vi varit tillsammans nu, och jag är lika kär nu som då ;D
Har fortfarande inte hört något ifrån Filip och Usa men det kommer väl förhoppningsvis, skriver direkt när jag hör något :) Drömmen man har är ju att man kanske hinner åka och hälsa på honom innan han åker hem ifrån Usa, kanske kunna se när han tar sin examen där borta, det skulle vara en rolig upplevelse men vi får väl se hur det blir med det, dels äre ju pengarna och sen hur mycket prov osv, jag har i skolan då :/ men jag hoppas och vill att det blir något :)
 
Nu måste jag plugga igen, bara att ringa om det är något ;)

/ Frida

styrkan, längtan, lyckan ...

Igår morse gick planet från arlanda till London, och sedan därifrån vidare till New York, Vet inte mer än att det skulle landa inatt våran tid, Jag hoppas att resan och allt gick bra och att du mår bra. Han sa att han skulle höra av sig så snart han kunde och det litar jag på, även om jag vet att det kanske inte blir förens nästa vecka då han kommer till familjen så vill man ju gärna veta hur allting har gått och hur han mår :) Sista samtalet som blev 05.37 var ett underbart samtal, jag klarade mig ifrån tårarna, som jag inte gjorde lördag kväll när vi sa det stora Hejdå, eftersom jag visste när dom skulle upp på söndagen vilket var 04.30 så var jag såklart klarvaken då, så det var därför vi hann prata en gång till :)
Samtalet på telefonen står som sagt 10 augusti 05.37 och det kommer det antagligen att stå ända tills i maj/juni när han kommer hem. efterom samtalspriserna till USA är så skyhöga får det bli mail som blir den största samtalsplatsen, 15kr/minut ska dom ha och då blir det inga roliga räkningar man får så det får vi tyvär hoppa över.
Jag ska vara stark under den här tiden både för hans och min skull och jag ska visa att jag kan klara av det, för det är ju som sagt mig det antagligen är jobbigast för eftersom han får nya upplevelser och nya utmaningar hela tiden, medans jag är kvar här hemma, gör saker som vi var två på förut, ska gå i skolan och se hans klass fast att det fattas något, Filip . men jag ska klara det här, med hjälp ifrån Filip, mina vänner och familj så ska det gå, det bara är så.
Än så länge går det bra, men det har ju bara gått 1-2 dagar beror på hur man räknar, och han ska ju "bara" vara borta ca 280 dagar, men bara man sysselsätter sig med saker så går det fort och man har ju något att längta till, förstå lyckan den dagen man får se honom live igen.

Det var allt från mig just nu, ha det så bra :)

/ Frida

Filip Berglund - The one and only <3

det börjar närma sig ....

Tre korta dagar kvar, det är det ända som är kvar innan min underbara pojkvän flyr landet. Planet lyfter söndag 10 augusti kl. 9.20 ifrån arlanda flygplats . Jag vill inte :'(
men det är föresten inte ens tre dagar som vi har kvar tillsammans för han åker till stockholm redan på lördagen så jag kommer inte kunna vara med honom den sista dagen han är kvar i sverige.
Just nu känns det inte som om jag kommer att klara hela 10 långa månader utan honom, men jag hoppas att jag göra det, jag måste det för det ska vara han och jag, det bara är så.
Sista veckan som håller på nu har varit jobbig, dagarna är underbara och kvällarna är jobbiga, jag tror inte att jag har gråtit så mycket i hela mitt liv som jag har gjort dom här dagarna och då har vi inte ens sagt hejdå än. Lördag morgon kommer bli så jävla jobbig att jag inte vet om jag kommer klara den. Det kommer i alla fall bli ett av dom jobbigaste stunderna i mitt liv.
Men jag hoppas att du kommer att ha det jättebra där borta och jag kommer alltid att älska dig <3

♥ ♥
  FILIP BERGLUND  ♥
♥ ♥


RSS 2.0