En månad...

Skolan rullar på som vanligt och det finns massor att göra. Har även strykt över några fler saker på listan som nu är klara. I veckan har jag hunnit med ett jobbpass och det blir ett till, till helgen. Idag har jag pluggat och sen gav jag mig ut på en löparrunda, gick väl sådär var väääldigt länge sen nu och är ju så illa tvungen att få upp flåset till cooper-testen som snart kommer. Resten av kvällen blir lugnt skulle jag tro, är lite trött och har ont i huvudet så blir nog en tidig kväll..

Sen föresten, värt att nämnas är ju att om exakt en månad sitter vi på planet till Ayia Napa och studentresa, ska bli grymt kul!!

Bildbomb




Det finns att göra....

Har ju som sagt endel i skolan att göra nu tills vi tar studenten...

Svenska nationella muntligt
PA redovisning
Biologi Breddnings Prov
Biologi B Prov
Nationella Svenska uppsats
Religion muntligt
PA raport
Fysik B Slutprov
Historia analyser
Historia fördjupning
Biologi B fördjupning
Biologi Breddning fördjupning
Biologi labbar + labraporter
Matte E slutprov

Sen tillkommer det säkert något mer...
Bara att stå ut nu!


Blue Mountain State

Kollade på den nya serien som började på MTV igår, Blue Mountain State. En riktigt bra serie verkar det som, var väldigt bra igår iaf, sen kan man ju tycka att vissa saker är lite överdrivna, men rekomenderar den helt klart!


Time goes by...

Nu var det väldigt länge sen jag skrev något, all tid har gått åt till skolarbetet den senaste tiden för vi har haft en hel del att göra kan jag säga. Idag var det även första träningen på ett tag nu igen som också tyvärr har fått lida lite. Helgen kommer bestå av mesta dels av att bara vara hemma och ta det lugnt för en gångs skull, men sen så ska jag även ta tag i lite arbeten som finns att göra så man slipper allt på slutet sen. Nu är det ju inte alls långt kvar tills vi åker och sen är det bal och student!!


RSS 2.0