Ledig

Idag har jag min lediga dag denna vecka har vart iväg en sväng på stan för att boka massage men hon var inte där så jag åkte till mamma på jobbet. Nu sitter jag här och ska laga mig mat och matlåda tills imorn. Sitter även och laddar upp med bra musik är as taggad på träningen ikväll som blir BodyCombat och Core! Pratade med mina kära tjejer med som just nu är i Thailand, saknar dem sååå!
Nä mat vare ju ja!


...

When I see your face There's not a thing that I would change 'Cause you're amazing Just the way you are

she's soo cute...


Jag kan, jag vill, jag ska...

Vaknade på ett toppenhumör imorse. Gick upp tidigt för att hinna med både frukost och lunch innan jobbet som jag börjar 12.00. Har satt upp nya mål för mig själv nu, för min egen skull. Jag ska klara detta nu!
Tjejerna åkte till Malaysia/Thailand tidigt imorse, inte alls avis, men men jobba lite är väl inte fyskam, eller?
Nä, nu ska jag åka iväg till jobbet. Ha en toppenbra dag.


2010

Eftersom jag är så dålig på att ha med mig kameran när jag åker någonstans har jag inte så många bilder från 2010 men det var ju endå mitt studentår!


Vi hade en lektion i skolan som vi fick göra lite vad vi ville på..

Vi sydde klassflaggan...

Åkte till Cypern på studentresa...


Balen 2010...

Klassen på studenten...

Skulle göra allt för att göra det igen...


Putte i Parken

Masssssssssa jobb på Ica Maxi

Vi har även hunnit med en hel del fester..

Ser fram emot 2011 och det kan bara bli bättre!


6 Dagar

Sjätte arbetsdagen är avklarad och jag har en kvar innan jag är ledig lördag-söndag, Äntligen! Var iväg på indoor i tisdags efter jobbet och det var ett bra tag sen sist och gud vilken träningsvärk jag fick, men vad skönt det är ändå. I helgen ska jag umgås så mycket jag kan med min pojkvän, ensam hemma är han så ska vara där hela helgen skulle jag tro. Ska köra ett pump-pass på lördag förmiddag när han jobbar dock.
Tjejerna åker på måndag natt med, inte alls avis. Är så ressugen nu när jag har jobbat så mycket, skulle vara så skönt att komma bort lite, så nu blir jag hemma själv ett tag, de kommer inte hem förens 24 februari tror jag :(


blablabla

Det här med blogg har jag lagt på is, det kanske ni märker ni få personer som läser. De senaste veckorna som har gått har all tid jag haft gått åt till jobb. Jul och nyår innebär mycket jobb på en mataffär, men ska väl inte klaga. Fick alla fall vara ledig, 25-26 december och nyårsafton. Nu har jag jobbat sen i lördags och håller på till fredag, sju dagar i rad alltså, sen har jag en välförtjänt ledig lördagsöndag. 2011 har det hunnit blivit med, inte klokt vad tiden går fort. Får se om jag har lite bilder att bjuda på som har tagits under 2010, är ju inte så bra på det där att ta med mig kameran. Nej nu är det dags för jobb igen, 10-18 sen ska jag på indoor walking 19.00 måste komma igång ordentligt nu, har blivit alldeles för dåligt senaste tiden och vågen visar absolut inga bra siffror. ha det bäst!


RSS 2.0