Pictures

Lite bilder från mitt liv just nu, jobb och träning. Trivs väldigt bra med mig själv och min omgivning just nu, det är en glad Frida som är tillbaka!



fellaan @ instagram


Bara att börja om igen

Jag måste lära mig att slut hoppas för mycket. Familjen tackade nej till mig med anledning att pappan inte tyckte om mig som jag inte ens har pratat med. Tycker det känns lite elakt faktiskt.
Fick i alla fall en ny familj på en gång men nu kommer jag nog inte hoppas eller skriva något förens allt är klart och jag har ett datum för jag blir bara så besviken varje gång..


Vi går mot ljusare tider

Veckan har gått fort tycker jag och den har bestått av mestadels jobb. Paula kom till stan i onsdags så har passat på att umgås så mycket som gått med henne. Var lite fest igår med ica folk och Emma + Victoria, jag var nykter men hade det riktigt roligt ändå!
Fick en familj i onsdags med som jag gillar riktigt mycket, i fredags ringde områdesrepresentanten och sa att mamman i familjen ville prata med mig så hon kopplade över mig direkt. Ca 20 minuter senare med ringrostig engelska kunde jag inte sluta le, allt lät så bra och mamman var jättetrevlig. På lördagen fick jag mejl med bilder på alla i familjen, (mamma,pappa, fyra barn) jag kommer i så fall ha hand om tre barn som är i 7,6 och 2år gamla den äldsta är 20år och pluggar på college.
Vi ska troligtvis skype till veckan så får vi se hur det går sen. Jag hoppas att detta kommer gå vägen så kanske jag snart får uppleva min dröm!



RSS 2.0