Vinden har vänt

Bara för att jag skrev i det senaste inlägget om en glad tjej slogs jag på en gång av ett nederlag igen, men nu får det f*n vara slut på detta jag kan inte tortera mig mer.
Familjen jag fick i onsdags som jag gillade försvann fort som bara den, vad var det jag sa. Men när man har fått lite motgång kommer väl medgång eller? Började medgången med att få en ny familj som jag tokgillar och jag hoppas verkligen att de hör av sig.
Jag har ställt in mig på att flytta till andra sidan jorden sen i december, efter vad som hände så har beslutet inte kunna varit bättre därför börjar jag bli lite otålig för jag vill åka nu och de på jobbet blir otåliga eftersom jag inte kan svara på när jag ska åka, det kan ju bli mitt i semesterveckorna. Den som lever får se antar jag.
Nä nu är det dags för dagens jobbpass 12-20


Back on track

Börjar bli en gladare tjej nu, helgens bravader gjorde susen!
Matchningen har kommit igång igen efter att jag tackade nej till en familj jag har haft i ca tre veckor men inte har hört ett ljud, så jag valde att tacka nej och gå vidare. Fick då en ny familj idag men jag säger inte vart för så fort jag hoppas skiter sig allt, så är nog bättre att jag skriver vart den dagen allt är bestämt till 100%.
Har äntligen kommit igång med träningen igen efter en enveten förkylning och utgånget kort, men nu är jag på banan igen och sugen som aldrig förr!


12April12


Hade allt varit som det skulle hade det varit en väldigt bra dag idag. Livet och människor förändras så nu är det tyvärr inte så längre. Har haft en jobbig dag med allt vad det innebär. Har välförtjänt ledigt i fyra dagar nu, börjar med massage imorgonbitti.

If I Could Turn Back Time


...


Luften har gått ur mig,
jag vill bli glad igen.



RSS 2.0