Thanksgiving/Pismo Beach

Sådär då har man firat sin första Thanksgiving i USA. Elen försvann när de värmde på maten så vi fick vänta ett bra tag tills maten blev klar. Kalkon,skinka,macaronicheese,pumpkinpie och massa annat. Gott var det. På kvällen spelade vi Texas Hold'em och hade det allmänt trevligt, trivs här.
Dagen började med sol så Eva och jag tog Donnas bil upp i bergen för att kolla på hus sen åkte vi vidare mot beachen. Där stannade vi några timmar tills vi anslöt oss till de andra, Eva spelade volleyboll med papporna och barnen men jag hade sådan huvudvärk så jag stod över. Efter det gick vi till lägenheten de hade hyrt och kollade på fotboll och väntade på att maten skulle bli klar. Vi gick tillbaka ut innan det blev mörkt till piren där vi fick se sälar och delfiner, så fränt! När vi kom tillbaka skulle maten vara klar men en propp hade gått och ingen hittade proppskåpet. Killen som äger stället kommer och de letar en stund tillslut hittar de skåpet som är bakom en tavla. Maten var god och lika så sällskapet, vi pratade, åt och spelade kort. Diane och Donna tog Dianes bil tillbaka till vårat hus för att hunden Sadie var kvar där själv runt 8 på kvällen så Eva och jag stannade kvar lite till. Vi tog bilen tillbaka vid 11 ungefär och jag körde, så nu har jag kört automat bil i Usa! yeeey.
Nu är vi hemma igen i Riverside efter en lååång väg hem då vi åkte kustvägen, var väldigt fint när vi väl fick se havet, haha
5 dagar kvar nu sen ses vi där hemma!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0