Ny vecka

Hade nyss skrivit ett jättelångt inlägg som bara försvann så detta kanske inte blir lika långt..
I dag är det måndag igen och det har faktiskt gått ganska så lätt idag, känns skönt att kunna säga det. Bussen kommer och hämtar dom 7.30 sen var det lite små sysslor som vika tvätt, åka till mataffären och handla, ta ut soporna, ut och gå med hunden osv. Träffade även en tysk aupair idag för lunch, trevlig tjej, sen vart det hem för lite egentid i solen på framsidan innan jag hämtade hem tjejerna från bussen, släpte av den äldsta hemma och sen iväg med den andra på dans.
Sen har jag och lilltjejen vart hemma själva idag igen men det har gått bra.
Imorgon ska jag ha mitt LCC möte får se vad som kommer sägas där men är väl lite som behöver luftas i alla fall.
Fick reda på idag när springbreak är här, första veckan 17-23/3 ska familjen på semester som de hade bokat innan jag kom hit, men jag behöver inte ta ut en av mina två semester veckor så jag har betalt ledighet den veckan. Började kolla lite på flygbiljetter till Kalifornien för tänkte om jag skulle hälsa på Louise från aupairskolan som bor i Napa Valley men att betala runt 5000kr för tur och retur bara kändes lite saftigt så jag får försöka komma på något annat att hitta på, får bli lite dagsturer kanske. Så tråkigt bara att alla skolor verkar ha lite olika veckor inte så kul att resa själv men vill samtidigt inte sitta själv hemma i huset i en hel vecka. Sen den andra veckan på lovet ska pappan och barnen åka till hans föräldrar så då är det bara jag och mamman här hemma så då har jag lite småsysslor att göra men jag har betalt även så så blir nog två sköna veckor. Ska försöka se till att bli ledig sista helgen där 29-30/3 så kanske vi kan åka och hälsa på Madde i NY, jag och Sanna eller hitta på något annat.
På onsdag ska jag även prova på ett annat gym än vad jag och Sanna provade igår, detta ska vara väldigt stort, ha simbassäng, basketplaner och jag vet inte vad, får hoppas att det inte är allt för hög månadshyra bara, men värt att prova när det har 7dagars fri träning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0